Απάντηση στον πιο γνωστό απατεώνα που κυκλοφορεί στην παραλία

70950fd4e7a099474e9a-1428191872

 

Άκου λαμόγιο:

Δεν χρειάστηκε να χρωστά στο δημόσιο ποτέ, ούτε και στον Δήμο ποτέ, κάποιος που όλα τα χρόνια της ζωής του τα πέρασε ως εξασφαλισμένος κηφήνας του ελληνικού Δημοσίου.

Όχι μόνο κηφήνας, αλλά και τρωκτικό, που όπου έβρισκε ευκαιρία “ροκάνιζε”, τα έπαιρνε από τα πάντα και από παντού.

Ο λόγος που δεν έδωσες ποτέ λόγο στην δικαιοσύνη, είναι ότι φρόντιζες να γλείφεις άλλους: τα μεγάλα τρωκτικά του ελληνικού δημοσίου, τα οποία υπηρέτησες κατά σειρά, σε όποια θέση και αν βρέθηκες.

Το ίδιο φρόντισες να κάνεις και με το περιβάλλον σου και το ίδιο έκανες και με την ατομική σου περιουσία. Όλα τα τακτοποίησες σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.
Και όλα αυτά τα έκανες, όχι ενώ δεν είχες, αλλά ενώ είχες και απλώς ήθελες και άλλα.

Ποτέ δεν είχες λόγο, ούτε και “αντριλίκι”, διότι, αν είχες, θα καθάριζες τις υποθέσεις σου με την αλήθεια σου και όχι με το ψέμα σου και κρυπτόμενος πίσω από τυπικότητες και “εμβλήματα”.

Ένας κακομοίρης είσαι, που υπηρέτησες σαν το πιο πιστό σκυλί το βρόμικο σύστημα της μεταπολιτευτικής περιόδου μέχρι σήμερα, αυτούς για τους οποίους η χώρα ολόκληρη υποθηκεύτηκε και μπήκε στα μνημόνια.

Τολμάς και βγαίνεις και από πάνω, βγάζεις γλώσσα σε ανθρώπους που ρίσκαραν την ζωή τους και την περιουσία τους για τα κοινά και το κοινό όφελος, ξεμυτάς με θράσος, γιατί χάρη στις “πλάτες” σου, γλίτωσες την “τσιμπίδα”, όποτε δεν της έβαζες φωτιά για να σωθείς…

Αποθρασύνεσαι και ζητάς να σε εμπιστευτούν για να ορμήξεις και πάλι στον “ταβλά με τα ξένα κουλούρια” και να τα φας λαίμαργα. Ό, τι έκανες σε όλη σου την ζωή.
Σου έχει γίνει συνήθεια και δεν μπορείς να το κόψεις.

Αυτός είσαι.-

———————————————–
Υ.Γ.: Μην ξεθαρρεύεις επειδή υποκριτικά σου λένε καλημέρα.
Όπως διατηρήθηκες «ξεφεύγοντας» από τον νόμο, χάρη στην δειλία της πλειοψηφίας μίας φιλοχρήματης επαρχιακής κοινωνίας, άλλο τόσο είσαι και φυλακισμένος της εκδικητικότητας της, που φυλάνε για όποιον τους το «έπαιζε» καμπόσος, ενώ ήξεραν ότι ήταν κατά πολύ υποδεέστερος τους.
Περίμενε και θα το μάθεις.