Απαράδεκτη στάση της δημοτικής επιτροπής αγώνα ενάντια στις ανεμογεννήτριες (και όχι μόνο αυτής)!!!

Ενώ τα συμφέροντα “φτιάχνουν” κλίμα εναντίον μας σε Αθήνα – Ελλάδα
η δημοτική αρχή (και άλλοι) ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ….

κερκόπορτα_στάθης_σκίτσο_161211

Του Κ.Ν.Δραγάτη…04|04|17 (12:30)
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ που μας πέρασε 1/4 προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας ΣΚΑΙ εκπομπή αφιερωμένη σε επίθεση εναντίον της Πάρου και της αξιοπρέπειας των κατοίκων της, με θέμα τις αντιδράσεις τους στο ενδεχόμενο τοποθέτησης ανεμογεννητριών. Η συγκεκριμένη εκπομπή ονομάζεται eco – news” και παρουσιάζεται από την Κ. Χριστοφιλίδου.

Παρά του ότι έχουν περάσει τρία ολόκληρα εικοσιτετράωρα από την προβολή της συγκεκριμένης, απαράδεκτης – από κάθε άποψη – εκπομπής, ο δήμαρχος Μ. Κωβαίος, η δημοτική αρχή του Δήμου Πάρου, οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου και η δημοτική επιτροπή ενάντια στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών που ορίστηκε με αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου… ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ δεν έχει βγάλει άχνα.

Ενώ θα ήταν εύλογο κάποιος από τους παραπάνω να έχει αντιδράσει:

για τα υποτιμητικά σχόλια που ακούστηκαν για την Πάρο και τους κατοίκους της στην εκπομπή,
για τα προφανή ψεύδη που ακούστηκαν στην εκπομπή όσο αφορά τους λόγους που αντιδρά η κοινωνία μας στην επιχειρούμενη καταστροφή,
για την επαίσχυντη, εκβιαστική και απειλητική για την επαγγελματική της σταδιοδρομία, επίθεση ενάντια στην Παριανή δασκάλα των Λευκών κα Βαξεβανίδου που αγωνίζεται ενάντια στην καταστροφή που επιχειρείται στην Πάρο από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα,

ΚΑΝΕΙΣ από τους παραπάνω δεν έχει βγάλει – έστω και μία μικρή – τεκμηριωμένη ανακοίνωση και για να προστατέψει τον αγώνα μας και την αξιοπρέπεια των κατοίκων του νησιού και για να χαλάσει την επικοινωνιακή επίθεση που δεχόμαστε.

Ο ιστότοπος μας τις επόμενες ώρες και ημέρες θα δημοσιοποιεί σχετικά κείμενα.
Θυμίζουμε ότι το parosnews.gr από την αρχή είχε αντιταχθεί στην απαίτηση του δημάρχου Πάρου να ηγείται σε μία δημοτική επιτροπή αγώνα της αρεσκείας του.
Είχαμε προτείνει τον αγώνα να διευθύνει και να διαχειρίζεται επιτροπή κατοίκων και εκπροσώπων φορέων.

Έχουμε γράψει έγκαιρα ότι συγκεκριμένοι τοπικοί πολιτικοί έχουν διαδραματίσει τα τελευταία χρόνια πολύ αρνητικό ρόλο για το νησί στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα με το ενδεχόμενο ανάπτυξης αιολικών πάρκων από επιχειρηματικά συμφέροντα.
Ένας από αυτούς είναι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος (2006 – 2010), πρώην αντιδήμαρχος (2010 – 2014), νυν δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος.

Έχουμε διατυπώσει την άποψη ότι δεν μπορεί εκείνοι που δημιούργησαν το πρόβλημα, να μας οδηγήσουν στην θετική λύση του.-

 

ΠΗΓΕΣ: «κλικ» εδώ για να παρακολουθήσετε την απαράδεκτη εκπομπή: ΕΚΠΟΜΠΗ ECO – NEWS ΣΚΑΙ 1/4/17