ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ» ΣΤΙΣ 9|4 – ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ΄

Τι πρέπει να καταλάβουμε σε Πάρο και Αντίπαρο

ARETH KAI KAKIA

ΑΝΑΛΥΣΗ | Του Κ.Ν.Δραγάτη…
ΕΠΙΜΥΘΙΟ…
Στην Αντίπαρο υπάρχει λύση για να ανατραπούν τα πράγματα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Δυστυχώς, στην Πάρο δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη λύση. Το νησί μας την προσεχή πενταετία είναι αναγκασμένο να βαδίσει τα βήματα της συνεχιζόμενης κατάρρευσης…

Σε ηγετικό επίπεδο, έχουν συνεννοηθεί άνθρωποι διαφορετικών παρατάξεων που βρίσκονται σε θέσεις τα τελευταία 20 χρόνια και περνούν καλά, η τοπική εξουσία και οι «δυνατότητες» που εμπεριέχει, να διαμοιράζονται στην παρακμή με όλα της τα χαρακτηριστικά.

Οι πολίτες έχουν τις δικές τους ευθύνες. Ενώ μεγαλώνει ο αριθμός εκείνων που υποφέρουν, εκείνων που είναι ανασφάλιστοι, εκείνων που έκλεισαν τα μαγαζιά τους, εκείνων που πωλούν τσάμπα την περιουσία τους, δεν έχει ωριμάσει ακόμη η ιδέα να συμμετάσχουν σε μία μαζική καταψήφισή και αποδοκιμασία του ηγετικού πολιτικού προσκηνίου της παρούσης π[περιόδου που ευθύνεται για τα παραπάνω, ενώ δεν έχουν συμμετάσχει στη δημιουργία ενός νέου πυρήνα ανατροπής των δεδομένων. Με σκοπό να αλλάξουμε ζωή. Με σκοπό να αξιοποιήσουμε την Πάρο και τις θαυμαστές δυνατότητες της για να αναπτύξουμε την οικονομία, για να αλλάξουμε ζωή.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, πιστοί σε αυτή την προσπάθεια. Θα εργαστούμε ακατάπαυστα για να αποκαλύψουμε και στις προσεχείς εκλογές και μετά από αυτές, εκείνους που εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη των πολιτών, τους γέμισαν με ψέματα και υποσχέσεις, τους διέφθειραν με μπετουδάκια, με σκοπό οι ίδιοι να «περνούν καλά» με τα υπόλοιπα «καλούδια» της εξουσίας.

Θα είμαστε σταθεροί και έτοιμοι για να συναντηθούμε αργά ή γρήγορα με εκείνους τους πολίτες του νησιού, που επιθυμούν να ζήσουν καλύτερα στον προνομιακό μας τόπο, και οι οποίοι θα έχουν σκοπό να κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Υ.Γ 1: Επειδή συμμετείχα στην αντιπροσωπεία του «Συντονιστικού» στην Αθήνα στις 9 Απριλίου στη Βουλή, επειδή άκουσα όλες τις συζητήσεις, θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους συμπολίτες Γουρδούκη και Κορδονέλη διότι από τα μόνιμα μέλη του «Συντονιστικού» ήταν οι μόνοι που εκπροσώπησαν, χωρίς καμία ιδιοτέλεια και με συνεπή λόγο, τους σκοπούς του φορέα για το καλό της Πάρου και της Αντιπάρου, με θάρρος και αξιοπρέπεια.

Υ.Γ 2: Όταν η αντιπροσωπεία Πάρου – Αντιπάρου ολοκλήρωσε τις επαφές με τα κόμματα στις 9|4 στην Αθήνα, βγήκε έξω από τη Βουλή για να αποχωρήσει. Ο απερχόμενος δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης με τον οποίο δεν διατηρώ επαφές, διότι εκ των πράξεων του δεν τιμώ την πολιτική προσωπικότητα του, με πλησίασε για ακόμη μία φορά με μειλίχιο ύφος και με ρώτησε: «Δηλαδή Κώστα εμείς, σήμερα, εδώ, κερδίσαμε τίποτε;»
Του απάντησα: «Όχι δήμαρχε, δεν κερδίσαμε τίποτα … το οποίο να μπορείς εσύ να καταλάβεις και να το αξιοποιήσεις πολιτικά για το καλό της Πάρου».

ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΔΩ: Α΄ http://wp.me/pU7eZ-6TP,Β΄ http://wp.me/pU7eZ-6TU, Γ΄http://wp.me/pU7eZ-6U2, Δ΄http://wp.me/pU7eZ-6U9, Ε΄http://wp.me/pU7eZ-6Ul

20140401-111527.jpg