Δίψα για προβολή και επιπολαιότητα από τον αντιδήμαρχο Χρ. Χριστόφορο

Ο αντιδήμαρχος Πάρου πρόβαλε σαν πολιτική επιτυχία
την προβολή ιδιωτικού, κερδοσκοπικού ιστοτόπου!!!

xristoforos_1

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών και τουρισμού του Δήμου Πάρου, Χρ. Χριστόφορος, εξέδωσε μία ανακοίνωση  («κλικ» εδώ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ) στις 28/3 με την οποία ενημέρωνε τα ΜΜΕ και τους επαγγελματίες του τουρισμού της Πάρου για μία “ευκαιρία” προβολής που έχει εξασφαλίσει για του επαγγελματίες της Πάρου.

Στη σχετική ανακοίνωση περιγράφει με σαφήνεια ότι η “ευκαιρία” προβολής εξασφαλίστηκε με τη δική του διαμεσολάβηση. Η σκοπιμότητα της αναφοράς εκ μέρους του είναι προφανής: ο αντιδήμαρχος επιθυμεί να πιστωθεί από τους επαγγελματίες του νησιού το όφελος από αυτή την δήθεν διαμεσολάβησή του.

Τσεκάραμε…

Προσπαθήσαμε να “τσεκάρουμε” τι ακριβώς “πέτυχε” ο αντιδήμαρχος, διότι δεν επιθυμούμε να μεταφέρουμε – χωρίς έλεγχο – ό,τι αυτοδιαφημηστικό φληνάφημα σερβίρουν οι εκάστοτε πολιτικοί στα ΜΜΕ. Δεν θέλουμε να γινόμαστε συνεργοί στα ψέματα που διαδίδουν.
Οι περισσότεροι “συνάδελφοί” μας είναι πολύ συνηθισμένο να το κάνουν, αφού γλύφουν τους εκάστοτε πολιτικούς.

Διαπιστώσεις

Έτσι, διαπιστώσαμε ότι ο αντιδήμαρχος Χρ. Χριστόφορος δεν πέτυχε απολύτως τίποτε. Αφού, η εγγραφή για τη δήθεν δωρεάν προβολή επαγγελματιών του τουρισμού – δήθεν ειδικά της Πάρου – παρέχεται ούτως ή άλλως δωρεάν από την ιντερνετική πλατφόρμα την οποία μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε στο ίντερνετ !

Το αντίθετο μάλιστα, ο αντιδήμαρχος Χρ. Χριστόφορος με την ανακοίνωσή του προσφέρει δωρεάν διαφημιστικές υπηρεσίες στην ιδιωτική πλατφόρμα προκειμένου – δια της προτροπής στην ανακοίνωσή του – να εγγραφούν Παριανοί επαγγελματίες και έτσι, η πλατφόρμα να διαθέτει περισσότερες επιλογές για τους εγχώριους και διεθνείς πελάτες της.

Εκείνοι που κατέχουν δημόσια αξιώματα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν το κύρος του δημόσιου αξιώματός τους για να παρέχουν διαφημιστικές υπηρεσίες σε ιδιώτες.

Υπάρχει περίπτωση κάποιοι να υποθέσουν ότι κάτι κερδίζουν από αυτό, αν και είμαστε περισσότερο της άποψης ότι ο Χρ. Χριστόφορος απλώς ήθελε λίγη δωρεάν αυτοπροβολή στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Υ.Γ.: Δεν παραθέτουμε τα στοιχεία της εταιρείας, ούτε τoυς επίμαχους ηλεκτρονικούς συνδέσμους (link), διότι δεν επιθυμούμε να κάνουμε διαφήμιση του ιστοτόπου.
΄Έχουμε στη διάθεσή μας αποθηκευμένες τις λειτουργίες του συνδέσμου (link) που παρέθετε ο αντιδήμαρχος στην ανακοίνωσή του και του ταυτόσημου ελευθέρως διατιθέμενου συνδέσμου (link) στους χώρους ηλεκτρονικής αναζήτησης  (π.χ: google) του ιστοτόπου, προκειμένου να μην βρεθούμε προ εσκεμμένων τροποποιήσεων μετά τη δημοσίευση της αναφοράς μας.