Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΝΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ «ΚΑΛΑ» ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Μετά του έφταιγαν τα ΜΜΕ

 

img42843_6fdec8526e5d64e53828e7fa7aea2176_650_432

 

ΕΙΝΑΙ μόδα οι πρώην αριστεροί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ψηφίζουν μνημόνια γιατί δεν δέχονται να αφήσουν την παχυλή βουλευτική αποζημίωση και τη θέση εξουσίας, να κάνουν δηλώσεις πολιτικά ξεδιάντροπες και στη συνέχεια, να ρίχνουν τις δικές τους ευθύνες στις δήθεν παραποιήσεις των «συστημικών» ΜΜΕ.
Δεν ντρέπονται να αλλάζουν τα λεγόμενα τους, ενώ υπάρχουν σε αδιαμφισβήτητα αρχεία, ούτε να λένε ότι τάχα δεν είπαν ποτέ αυτά που με αποδείξεις έχουν πει.

Ο ΜΑΝΙΟΣ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Ν. Μανιός άνοιξε με δηλώσεις τέτοιου είδους τη χρονιά, όταν σε εκπομπή συστημικού καναλιού στην οποία πήγε – όπως πάντα – γεμάτος χαρά, δήλωσε ότι μία ακόμη περικοπή σύνταξης που θα κένει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν θα σημαίνει και τίποτε ιδιαίτερο μπροστά στις 11 που ήδη έχουν κάνει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στις συγκυβερνήσεις τους που έχουν προηγηθεί.

Βεβαίως, ο βουλευτής της περιφέρειας Κυκλάδων, Ν. Μανιός, εκτός από πολιτική ξεδιαντροπιά στις δηλώσεις του, επέδειξε δημόσια και πόσο άσχετος είναι, αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε εφαρμογή των προβλέψεων του μνημονίου που έχει ψηφίσει και ο ίδιος, έχει ήδη περικόψει ποσά από τις συντάξεις που δίνονται, πριν καν την εφαρμογή του νέου «ασφαλιστικού» με αφορμή το οποίο έκανε τις απαράδεκτες, και προκλητικές δηλώσεις του.

Μόλις δημιουργήθηκε αγανάκτηση για τις δηλώσεις του, δημοσιοποίησε ανακοίνωση με την οποία προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας ψέματα…
Ακλουθεί το κείμενο των διορθωτικών του δηλώσεων:

«Η απόφαση της Κυβέρνησης είναι να μην κοπεί ούτε ευρώ των κύριων συντάξεων και δίνεται μάχη για τις επικουρικές. Είναι πολύ εύκολο από ότι φαίνεται κάποιοι να αντιστρέψουν τα λεγόμενά μας δημιουργώντας εντυπώσεις και αποκρύπτοντας την ουσία του πολιτικού λόγου.
Έντεκα μειώσεις έκαναν οι κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ. Η δωδέκατη που δεν έγινε τους πειράζει;
Ο Νίκος Μανιός στην συνέντευξή του ήταν ξεκάθαρος. Η απόφαση της Κυβέρνησης είναι να μην κοπεί ούτε ευρώ των κύριων συντάξεων και δίνεται μάχη για τις επικουρικές.
Ο λαός γνωρίζει καλά το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα από την πολιτική που έχουν εφαρμόσει η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ. Επίσης γνωρίζει καλά την προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των λαϊκών τάξεων. Αυτά που πλήττονται από τη λιτότητα την οποία επιβάλλουν εκβιαστικά οι δανειστές.
Η αποκοπή φράσεων η λέξεων από τον πολιτικό λόγο και η επανάληψη του αποσπάσματος από τα ΜΜΕ φανερώνουν την έλλειψη πολιτικών λύσεων της αντιπολίτευσης και τον ρόλο που διαδραματίζουν συγκεκριμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη νέα του ανακοίνωση ο Ν. Μανιός δεν παραθέτει ούτε το βίντεο με τις δηλώσεις του, ούτε το απομαγνητοφωνημένο κείμενο των δηλώσεων του.
Δεν το κάνει για να μην εκτεθεί και για να εξαπατήσει τους πολίτες των Κυκλάδων.

Εμείς παραθέτουμε το σχετικό βίντεο, έτσι για να ξέρουμε ποιους ψηφίζουμε: https://youtu.be/EAFsHHXzSl8

 

 

CYCLADES-300x250-01