ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου»

 

assets_LARGE_t_420_63654_type13031

 

Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ μας τις προηγούμενες ημέρες είχε αναδείξει ανακοίνωση του συλλόγου εκπαιδευτικών Πάρου – Αντιπάρου «Π. Καλλιέρος», με την οποία καταγγελλόταν η σχολική επιτροπή του Δήμου Πάρου. Συγκεκριμένα, περιγράφονταν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων από την έλλειψη χρηματοδότησης και κυρίως αποπληρωμής χρεών προς προμηθευτές σχολικών ειδών των σχολείων. Δείτε ΕΔΩ.

Για το θέμα δημοσιοποίησε στις 16|12 ανακοίνωση η δημοτική παράταξη της μειοψηφίας «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου», την οποία παραθέτουμε:
«Είναι γνωστά τα προβλήματα στα σχολεία από την αντιεκπαιδευτική , αντιλαϊκή πολιτική της «αριστεροκαμμένης πραγματικότητας» που συνεχίζει το έργο των προκατόχων της. Εκτός όμως από αυτά υπάρχουν και οι διαχειριστές της τοπικής εξουσίας, που έχουν κάνει «ζητιάνους» τους διευθυντές των σχολείων για να αγοράσουν πετρέλαιο, γραφική ύλη και είδη καθαρισμού και συναντούν την άρνηση των προμηθευτών που είναι «φεσωμένοι». Ανικανότητα ή ανευθυνότητα , λίγο ενδιαφέρει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς . Η ανυποληψία όμως του Δήμου στην τοπική αγορά και κοινωνία, δεν μπορεί παρά να απασχολεί το σύνολο των δημοτικών συμβούλων. Είναι χρέος λοιπόν της δημοτικής αρχής, προ ημερήσιας διάταξης να φέρει το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Πάρος 16-12-15».

 

bannerA300X250