Δεν θα γίνει η κανονική δίκη για το Λιμενικό Ταμείο στις 4 Δεκεμβρίου

Αλλά θα γίνει μία κατασκευή για να «ξεπλύνει» κάποιους
…και να καταδικάσει τα «θύματα»!


untitledΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
της εβδομάδας με αφορμή την εξέλιξη προς την ιδιωτικοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων και την μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων τους σε ενιαίες εταιρείες, η ιστοσελίδα μας parosnews.gr δημοσιοποίησε ένα ρεπορτάζ που περιείχε σημαντικά στοιχεία για την τύχη του ΔΛΤ Πάρου.

Με αφορμή αυτό το ρπορτάζ, κάποιοι την «πάτησαν» σαν τις «πρωτάρες» και αναγκάστηκαν να αποκαλύψουν το «μεγάλο» μυστικό του ορισμού της πρώτης δικασίμου (4|12|14) για την εκδίκαση του σκανδάλου του Δημοτικού λιμενικού Ταμείου Αντιπάρου που βαραίνει την περίοδο διοίκησης του Δήμου από τους Ραγκούση και Βλαχογιάννη.

Βεβαίως, αν και μας άρεσε που αποδείχτηκε ότι ήξεραν και έκρυβαν το πότε έχει ορισθεί η δικάσιμος, δεν μας είπαν γιατί δεν το έγραφαν τόσο καιρό ή δεν το έλεγαν οι παράγοντες του πολιτικού συστήματος της Πάρου όλων των πολιτικών πλευρών. Εμείς μπορούμε να εικάσουμε ότι το έκαναν γιατί ετεροκαθορίζονται από πολιτικούς παράγοντες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.
Δεν πειράζει όμως, εμάς μας αρκεί που «ξερνάνε» ό,τι έχουν λαδωθεί (οι πρώτοι) για να κρύβουν, με μία απλή προβοκατόρικη αναφορά που τους απειλεί στο ευαίσθητο σημείο της χαιρεκακίας τους.

Ωστόσο, στις 4 Δεκεμβρίου δεν θα γίνει η δίκη για να μάθουμε τι πραγματικά συνέβαινε στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και υπάρχει πιθανότητα να μην ξεκινήσει καν.
Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση.

entipa_mauro_290514