Και αφού ο Κωβαίος έλυσε όλα τα προβλήματα…

Άρχισαν και οι εκδρομές!
Ζήλεψε το Σαμαρά στην Αμφίπολη;

kobaios_sto_despotiko

Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ είναι ένα φαινόμενο που πλήττει αυτή την εποχή το σύνολο της κοινωνίας εξαιτίας της προσβολής σχεδόν του συνόλου του πληθυσμού των θηλαστικών τα οποία ανήκουν στην κατηγορία του ανθρώπου, που ονομάζονται πολιτικοί.
Η ασθένεια αυτή εκδηλώνεται με ανακοινώσεις, φωτογραφίες και βίντεο για οτιδήποτε μπούρδα σκαρφιστεί ο πολιτικός, εκτός από την ουσία της δουλειάς που οφείλει να κάνει ένας πολιτικός, δηλαδή πολιτικές πράξεις που να μένουν για τους πολίτες!
Τον πολιτικό «βοηθούν» στην βλακεία και εκείνοι οι άχρηστοι άσχετοι αυλοκόλακες που συνήθως κονομάνε λεφτά για να ισχυρίζονται ότι του κάνουν δημόσιες σχέσεις.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ
Σε αυτό τον προνομιακό χώρο ανοητολογίας της εποχής έχει εισέρθει για τα καλά εδώ και λίγες ημέρες ο νέος δήμαρχος Πάρου Μ. Κωβαίος, ο οποίος μας πληροφορεί καθημερινά για τις επισκέψεις και εκδρομές που κάνει, στην Αθήνα, στην Πάρο, τώρα, και στην Αντίπαρο.
Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι στον ίδιο ακριβώς κόσμο ανοητολογίας με σχετική ακατάσχετη έκδοση δελτίων τύπου (με φωτογραφίες, βίντεο κλπ) κινείται και ο νέος έπαρχος Πάρου Κ. Μπιζάς, καθώς και οι: Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λεονταρίτης και ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος.

Δημοσιοποιούν καθημερινά εδώ και ένα μήνα που έχουν αναλάβει καθήκοντα δηλώσεις τους, επισκέψεις τους, και επιστολές, οι οποίες δεν περιέχουν κανένα απολύτως θετικό αποτέλεσμα για την κοινωνία έναντι της οποίας έχουν αναλάβει ευθύνες. Μέλημα τους είναι να βάλουν τα μέσα ενημέρωσης να αναμεταδίδουν αυτά τα κείμενα και τις φωτογραφίες, προκειμένου να εμπεδώνεται η εικόνα στους αναγνώστες ότι – τάχα – κάτι κάνουν γι’ αυτούς, ενώ στην ουσία δεν παράγουν απολύτως τίποτε παρά εντυπώσεις για τον εαυτό τους.

Υπάρχουν μέσα ενημέρωσης τα οποία χρηματίζονται (επίσημα ή ανεπίσημα) για να παραθέτουν αυτή την ανοητολογία ασχολίαστη. Εμείς στο parosnews.gr δεν δεχόμαστε από κανέναν πολιτικό δημόσιο χρήμα για να παραθέτουμε ανοησίες για την αυτοπροβολή, χωρίς ουσία για τους πολίτες.
Γι’ αυτό θα ασκούμε κριτική σε οτιδήποτε δεν αποτελεί πραγματική είδηση για τους πολίτες.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Παραθέτουμε την σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Πάρου.
Διερωτώμεθα πόσες εργατοώρες έχασαν οι δύο κορυφαίοι δημοτικοί παράγοντες (Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος) για να επισκεφτούν το Δεσποτικό.
Διερωτώμεθα γιατί ανακοινώνουν την επίσκεψη τους εκεί, αφού δεν έχουν κανένα σχέδιο σε εξέλιξη που να συνδέει στην πράξη τον εν λόγω αρχαιολογικό χώρο με την Πάρο, τους Παριανούς και την οικονομία ή την παιδεία τους.
Διερωτώμεθα γιατί δεν έκαναν την εν λόγω επίσκεψη ιδιωτικά, για να ενημερωθούν σωστά. Στη συνέχεια, να δημιουργήσουν μία ιδέα συσκεπτόμενοι με ειδικούς (αρχαιολόγους, τεχνικούς, ανθρώπους του τουρισμού) και στην συνέχεια, να ανακοινώσουν δημόσια μία πολιτική που θα εφαρμοστεί με την οποία ο τόπος θα έχει να κερδίσει κάτι;
Ακολουθεί η ανούσια ανακοίνωση:

«Επίσκεψη Δημάρχου στον αρχαιολογικό χώρο του Δεσποτικού
Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος μαζί με την Αντιδήμαρχο κ. Δώρα Σαρρή Παπακυρίλλου επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο του Δεσποτικού, όπου και ξεναγήθηκε από τον υπεύθυνο των ανασκαφών, κ. Γιάννο Κουράγιο, αρχαιολόγο της ΚΑ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
Τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα του Δεσποτικού, κυρίως το πλούσιο και εντυπωσιακό αρχαϊκό ιερό του Απόλλωνα και οι Κούροι σμιλεμένοι σε Παριανό Μάρμαρο, το κατατάσσουν ανάμεσα στους σπουδαιότερους αρχαίους λατρευτικούς χώρους του Αιγαίου.
Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος δήλωσε: «Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον κ. Γ. Κουράγιο για την εξαιρετική δουλεία, χάρη στην οποία ήρθε στο φώς ένα τόσο σπουδαίο αρχαιολογικό και ιστορικό μνημείο του τόπου μας. Η επιβλητική εικόνα του δεσποτικού οφείλεται φυσικά ως ένα μεγάλο βαθμό στην ύπαρξη της εξαίρετης πρώτης ύλης, του περίφημου Παριανού Μαρμάρου».

entipa_mauro_290514