Ο Ν. Σαρρής της ΚΕΠΟΣΑ (και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ) ενέκρινε τον απολογισμό της διοίκησης Χρ. Βλαχογιάννη (ΠΑΣΟΚ, μνημόνιο) του 2013

Τέσσερεις παρατάξεις, μία πολιτική: Όλα για την πάρτη τους!

Σχεδόν όλοι «ξέπλυναν» τον Βλαχογιάννη σε ένα απόγευμα.
Εμείς στο parosnews.gr τα λέγαμε και προεκλογικά …

ntropi

 
Του Κ.Ν.Δραγάτη …

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3|10 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου εν κρυπτώ και παραβύστω. Δεν είχε σταλεί η πρόσκληση για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση στους συνήθεις αποδέκτες, διότι η δημοτική αρχή δεν ήθελα να δοθεί έκταση δημοσιότητας.
Βεβαίως, σήμερα γνωρίζουμε γιατί. Σε αυτή τη συνεδρίαση οι δημοτικοί σύμβουλοι της νέας δημοτικής αρχής του Μ. Κωβαίου, μαζί με εκείνους που προέρχονταν από το συνδυασμό «Πάρος ΑΞΙΑ» της Γρ. Πρωτολάτη, ήτοι ο Θ. Μαρινόπουλος και ο Μ. Λεοντής, ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ τον οικονομικό απολογισμό για το έτος 2013 της ηττημένης δημοτικής αρχής του Χρ. Βλαχογιάννη

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Αποδείχθηκε με περίτρανο τρόπο ότι όλοι αυτοί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ με τον Χρ. Βλαχογιάννη που καταδικάστηκε από τους Παριανούς πολίτες για την πολιτική ήττας που εφάρμοσε στο νησί μας τα τελευταία χρόνια.
Το πρόβλημα τους ήταν να πάρουν τις θέσεις εξουσίας, τις προσβάσεις και τους δημοτικούς μισθούς και τίποτε άλλο.
Συνεπώς, ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ στους Παριανούς και τις Παριανές κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο, όταν ασκούσαν κριτική στην αποτυχημένη δημοτική αρχή Χρ. Βλαχογιάννη.
Μόλις ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, «ξέπλυναν» και νομιμοποίησαν τη θητεία του αντιπάλου τους, αναδεικνύοντας ότι όλα γίνονται για τις καρέκλες στην Πάρο. Αλλιώς, πώς να εξηγήσει κανείς ότι τον νομιμοποίησαν για τις σχέσεις με τους εργολάβους που είχε επιλέξει για την καθαριότητα, τις τσιμεντοστρώσεις, τον τουρισμό, την επικοινωνιακή πολιτική, και τόσα άλλα αδιαφανή και διαπλεκόμενα και μνημονιακά που εφάρμοσε στη θητεία του ο δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Βλαχογιάννης.

Η «ΤΙΜΗΜΕΝΗ» ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΤΟΥ «ΕΙΔΙΚΟΥ» ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ

Εκεί όμως που οι μάσκες πέφτουν και γίνεται θόρυβος, πάταγος, είναι η περίπτωση του συνδυασμού της δήθεν «ανατρεπτικής αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Ν. Σαρρής, νομιμοποίησε με θετική ψήφο τη θητεία Χρ. Βλαχογιάννη. Πρόκειται για μοναδικό φαινόμενο σε ολόκληρη την Ελλάδα, συνδυασμός αντιπολίτευσης που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ να «ξεπλένει» εν ψυχρώ μνημονιακή δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ούτε μία επιφύλαξη!!!!

Μετά από αυτές τις εξελίξεις της Παρασκευής 3|10 αποκαλύπτεται η κάτω από το τραπέζι συμφωνία που διατηρεί μέρος της ηγεσίας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με την ηττημένη διοίκηση ΠΑΣΟΚ του Χρ. Βλαχογιάννη.

Αποδεικνύεται ότι εξοφλούνται γραμμάτια, για τα οποία ο Ν. Σαρρής, ο Αλ. Γκόκας, ο Μ. Ισιγώνης και ο Σ. Καστρουνής πρέπει να μας δώσουν εξηγήσεις.
Τι χρωστάνε στον Χρ. Βλαχογιάννη και σε ποιο επίπεδο για να τον «ξεπλένουν» στα κρυφά σε ένα μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο, που οργανώθηκε ως τέτοιο, ακριβώς για να κρυφτεί από τα μάτια και τα αυτιά των πολιτών.
Αν υπήρχαν και άλλα θέματα που ενδιέφεραν πολίτες σε αυτή τη συνεδρίαση Παρασκευιάτικα, τότε θα μαθευόταν η πιο ξεδιάντροπη συνομωσία ψεύδους και παραπλάνησης που έχει γίνει διαπαραταξιακά εις βάρος των Παριανών τα τελευταία σαράντα χρόνια στο νησί μας.
Να τονίσουμε ότι αυτή η συνεδρίαση ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ζωντανά μέσω ίντερνετ, όπως γίνεται για λόγους διαφάνειας εδώ και χρόνια από την ιστοσελίδα του Δήμου Πάρου.

ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΗ ΑΛΛΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΑΡΟΥ

Ο Κ. Ροκονίδας και ο συνδυασμός του επέλεξαν να μην υπερψηφίσουν τον απολογισμό της θητείας Χρ. Βλαχογιάννη. Αλλά ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ για τη συμπαιγνία της ΚΕΠΟΣΑ (Σαρρής – ΣΥΡΙΖΑ) με τον Κωβαίο (ΝΔ) και τον Βλαχογιάννη (ΠΑΣΟΚ).
Οποιαδήποτε άλλη παράταξη στην Ελλάδα που στηρίζεται από το ΚΚΕ σε δημοτικό συμβούλιο, την ίδια ημέρα, το βράδυ, θα είχε καταγγείλει τη συμπαιγνία και συγκάλυψη, μόλις δύο μήνες μετά από τις εκλογές.
Ο Κ. Ροκονίδας και το ΚΚΕ Πάρου είναι και αυτοί ειδικής κατηγορίας ΚΚΕ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Διατηρούν στο παρασκήνιο ειδικές σχέσεις με την μνημονιακή εξουσία του δικομματισμού και γι’ αυτό ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ και άλλα κάνουν.

ΤΑ συμπεράσματα για το μέλλον της Πάρου, αφήνονται στους Παριανούς πολίτες.

entipa_mauro_290514