Εξετάσεις μαστογραφίας και παιδιατρικός έλεγχος για πολιτική εκμετάλλευση από το Δήμο

Η Πάρος κατέληξε πολεμόπληκτος καταυλισμός
τον οποίο θα επισκέπτονται που και που γιατροί;
Η αντιπολίτευση τι κάνει;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ποιά αντιπολίτευση, αυτή που ήταν μέχρι εχτές συμπολίτευση
ή η άλλες των οποίων οι ηγεσίες είναι αριστεροί ψάλτες των μνημονιακών πολιτικών;

 

kentro_ygeias

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ δημοσιοποιήθηκε ανακοίνωση που αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να εξεταστούν γυναίκες στο Κέντρο Υγείας Πάρου και παιδιά. Τα ανήλικα θα μπορούν να πάρουν και τις βεβαιώσεις που απαιτούνται για τα σχολεία (γυμναστική κλπ).

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, διότι τίποτε δεν εννοείται στον κόσμο που ζούμε, ότι η Πάρος εισφέρει στον κρατικό προϋπολογισμό τεράστια κεφάλαια (σε σχέση με τον πληθυσμό και την έκτασή της) από τουριστικό εισόδημα και τις κατασκευές τα τελευταία σαράντα χρόνια.
Παρόλα αυτά, εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει παιδίατρο, καθώς και ειδικευμένο προσωπικό για να γίνονται μαστογραφίες. Αυτό έχει γίνει επίτηδες από τις κυβερνήσεις του μνημονίου, προκειμένου να παρακρατούνται τα χρήματα αυτά για να πληρώνονται τα ψευτοδάνεια, για να καλυφθούν τα ελλείμματα που δημιουργήθηκαν από τις καταχρήσεις των κομμάτων της συγκυβέρνησης, όταν κυβερνούσαν εναλλάξ τις προηγούμενες δεκαετίες.
Επίσης, οι υποστηρικτές της κυβέρνησης του μνημονίου του κέντρου και της επαρχίας, βολεύονται από τη διάλυση του συστήματος δημόσιας υγείας, προκειμένου να παίρνουν τα χρήματα των τουριστικών περιοχών το χειμώνα για τα ιδιωτικά πολυιατρεία και τις ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες πουλάνε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ οι πολίτες της Πάρου, 4 ώρες από την Αθήνα, να εξυπηρετούνται από περιοδεύοντες γιατρούς ή τους γιατρούς του κόσμου, οι οποίοι μας κάνουν τη χάρη να επισκέπτονται το νησί μας δύο ήμέρες κάθε τρεις μήνες ή και περισσότερο.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από όλα όμως είναι ότι η υπεύθυνη δημοτική αρχή του τόπου ανακοινώνει την έλευση τέτοιων κλιμακίων, σαν να κάνει κάποιο έργο υποδομής για τον τόπο!
Μάλιστα, παρουσιάστηκε το απεχθές φαινόμενο να ορίζεται – από τη δημοτική αρχή – για να κρατά τα ραντεβού των πολιτών με τους γιατρούς του δημοσίου, σύζυγος κορυφαίου δημοτικού παράγοντα της Πάρου!
Προσπαθούν να κρατήσουν τις συνομιλίες με τους πολίτες για τον εαυτό τους, για να κερδίσουν την ευαρέσκεια τους, ότι τάχα βοηθούν να κάνουν εξετάσεις τσάμπα.
Βεβαίως, θα τρέξουν να πουν ότι δήθεν κατηγορούμε τον «εθελοντισμό».
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Εμείς καταγγέλλουμε και κατηγορούμε τον άθλιο πολιτικαντισμό που εκπαιδεύει ραγιάδες.-

ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ δήμαρχο κ. Κωβαίο για τις υποχρεώσεις του:
Ποιες ενέργειες έχει κάνει για να αποκαταστήσει το πρόβλημα της έλλειψης παιδιάτρου στο νησί;
Πότε θα διοριστεί μόνιμος παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Πάρου;
Τι σκοπεύει να κάνει για να μην σπαταλούν τα χρήματα τους οι Παριανοί σε ιδιωτικά ιατρεία, ενώ πληρώνουν φόρους για να έχουν δημόσια;

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ

(σ.σ: κατόπιν αφαίρεσης των απαράδεκτων σημείων της)

«Την Δευτέρα 6/10/2014 και Τρίτη 7/10/2014 από 8:30 το πρωί ως 15:00 το μεσημέρι θα γίνονται μαστογραφίες και παιδιατρικός έλεγχος για έκδοση πιστοποιητικών, από κλιμάκιο γιατρών, νοσηλευτών και επισκεπτών υγείας της 2ης ΔΥΠΕ στο χώρο του Κέντρου Υγείας Πάρου.
Για πληροφορίες και ραντεβού σχετικά με τις μαστογραφίες στον κο Νίνο τηλ.: 6972053375
Για πληροφορίες και ραντεβού σχετικά με τον παιδιατρικό έλεγχο στην εκπρόσωπο του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, τηλ.: 6993950369″.

entipa_mauro_290514