Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ με Πάρο και Αντίπαρο

Σε επιμέλεια του Παρανού Πολ. Μηχ. Ιάκωβου Σκιαδά


IMG_0330

(Φωτογραφία: Ιάκωβος Σκιαδάς, δεύτερος από δεξιά, μεταξύ καλλιτεχνών και στελεχών του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου, του υπουργείου παιδείας Ιταλίας, πρώτος από αριστερά, και δημοσιογράφων από Ιταλία και Ελλάδα)

ΜΕΧΡΙ τις 30 Σεπτεμβρίου θα είναι επισκέψιμη η έκθεση φωτογραφιών Πάρου και Αντιπάρου που εμπεριέχονται σε εβδομήντα περίπου καλλιτεχνικές φωτογραφίες Ελλήνων και Ιταλών φωτογράφων. Στην ειδική αίθουσα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών ολοκληρώνει την πορεία της, μετά από πολλούς σταθμούς στην Ιταλία, ως επισφράγισμα των σχέσεων φιλίας και διαπολιτισμικής ανταλλαγής μεταξύ των δύο Χωρών.

Ώρες και ημέρες λειτουργίας: Δευ – Παρ 10.00-14.00
Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, Πατησίων 47

Την Πρασκευή 12 Σεπτεμβρίου το απόγευμα εγκαινιάστηκε η έκθεση και η κάμερα του parosnews.gr ήταν εκεί για να καταγράψει το γεγονός, αλλά και να υποβάλλει το σεβασμό της σε μία εξαιρετική προσπάθεια προβολής των νησιών Πάρου και Αντιπάρου που πραγματοποιήθηκε τον τελευταίο χρόνο στην Ιταλία.
Οφείλονται πολλά σε όσους βοήθησαν, αλλά κυρίως, στον Ιάκωβο Σκιαδά, χωρίς τον οποίο δεν θα υλοποιείτο η ιδέα της πιο οργανωμένης στοχευμένης τουριστικής προβολής που έγινε τα τελευταία χρόνια για τα νησιά μας, κυρίως, ως προς τον πρότυπο του τρόπου προβολής.

Εκθέτουν τα έργα οι φωτογράφοι:
Σταύρος Νιφλής
Κώστας Γρίσπου
Γιώργος Μέης (συνεργάτης Αγγελόπουλος Σπύρος)
Γιάννης Σκουλάς
Σέρτζιο Μαρτούτσι
Φραντσέσκο Λαμάννα
Τζιουλιάνο Μοντερόσσο
Γιάννης Μπόβας
Μάκης Βόβλας
Νάνση Μόττα
Άννα Σβέλτο
Φιλίππο Ρωμάνο
Λουίτζη Νιφόζη
Μαουρίτσιο Τζιβιλίκα.

IMG_0321

entipa_mauro_290514