Έκτακτη ανακοίνωση για 8 και 9 μποφόρ αύριο Παρασκευή 26|9 στις Κυκλάδες

Σημαντική επιδείνωση του καιρού λέει το Λιμεναρχείο

Black and White Wallpapers 3

1. Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, από Παρασκευή (26-9-2014), σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στις Κυκλάδες από τις απογευματινές ώρες και από τα Δυτικά. Με βροχές και καταιγίδες , επίσης θα επικρατήσουν θυελλώδεις ΒΟΡΕΙΟΙ άνεμοι (8 με 9 ΜΠΟΦΟΡ) , ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα (περίπου 8 με 10 βαθμούς)
2. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
3. Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τη λήψη κάθε ενδεδειγμένου και πρόσφορου μέτρου ασφαλούς αγκυροβολίας – πρόσδεσης όλων ανεξαιρέτως των σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχυπλόων, τουριστικών κ.λπ), που βρίσκονται στους λιμένες της Πάρου και της Αντιπάρου, ενώ, επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να μην μεταβαίνουν, ασκόπως, στις λιμενικές εγκαταστάσεις και τους παραλιακούς, γενικά, χώρους.
4. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας και στο Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2284021240 και 2284061485, αντίστοιχα).