31|08|14 Ορκωμοσία τοπικών αρχών σε Πάρο και Αντίπαρο

Όλα καλά, όλα ανθηρά …
Από αύριο τα σπουδαία!

oi_tessereis_politikoi_arxigoi_tis_parou_foto_karatzas

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ οι δύο δημοτικές αρχές των νησιών μας εχθές 31|08|14 σε Πάρο και Αντίπαρο.
Και στα δύο νησιά οι χώροι που πραγματοποιήθηκαν οι τελετές γέμισαν από κόσμο. Το κλίμα μεταξύ των παραγόντων των παρατάξεων ήταν θετικό και φιλικό, αντίστοιχο μίας τέτοιας κοινωνικής εκδήλωσης.

Ο νέος δήμαρχος Αντιπάρου Τ. Φαρούπος με τους συμπολίτες του

Ο νέος δήμαρχος Αντιπάρου Τ. Φαρούπος με τους συμπολίτες του

Οι πολίτες που προσήλθαν, όπως ήταν αναμενόμενο, προέρχονταν κυρίως από τους φίλους των συνδυασμών των πλειοψηφιών Κωβαίου και Φαρούπου αντίστοιχα που κέρδισαν τις εκλογές. Όμως προσήλθαν και πολίτες που δεν είχαν εκδηλωθεί κατά τις εκλογές, κινούμενοι από ενδιαφέρον για τις εξελίξεις και για κάτι ελπιδοφόρο που ίσως να ξεκινήσει για τις περιοχές των δύο δήμων.

Δεν έλειψαν τα παραπολιτικά και τα «καρφιά» στο περιθώριο των συζητήσεων. Θα έχουμε χρόνο να αναδείξουμε από το parosnews.gr αυτά που ενδεχομένως να έχουν κάποια σημασία.
Ωστόσο, αυτό που ήδη ενοχλεί είναι η διάθεση στελεχών στην περίπτωση της Πάρου (τόσο του Α’ βαθμού, όσο και του Β΄) να ξεκινήσουν τη θητεία τους με καρικατούρες ενεργειών «επικοινωνισμού» από μέσα κοινωνικής δικτύωσης με θέμα την ορκωμοσία.
Φωτογραφίες με πλατειά χαμόγελα και αγκαλιές, «μεγάλες» και βαρύγδουπες δηλώσεις και άλλα παρόμοια γραφικά.

Στην Πάρο κάποιοι θέλησαν να κάνουν θέμα την επιλογή λίγων πολιτικών να ορκιστούν με πολιτικό όρκο. Την περίπτωση τη θεωρούμε γελοία είτε την αναδεικνύει κάποιος από την πλευρά εκείνων που είναι θρησκόληπτοι και θρησκοκάπηλοι, είτε την αναδεικνύει από την πλευρά εκείνων που θεωρούν τον πολιτικό όρκο, όχι ζήτημα συνείδησης και πολιτικής θέσης, αλλά θέμα επίδειξης μίας κάποιας «αριστεροσύνης».
Τρίχες κουμπάρε …

entipa_mauro_290514