Ο Βλαχογιάννης καταγγέλλει τον υποψήφιο του Γ. Μαούνη!

Θέλει και τα ρέστα για μία υπόθεση 20 ετών!!!

 


blaxogiannis_xairetai_2

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ του θέματος που αναρτήσαμε πριν (Δείτε ΕΔΩ), βγήκε ο αμετανόητος ηττημένος των πρόσφατων δημοτικών εκλογών Χρ. Βλαχογιάννης να ζητήσει τα ρέστα. Και καλά κάνει όσο αφορά τον υποψήφιο του (!) που του είχε ασκήσει τη σχετική κριτική Γ. Μαούνη ή τον Κ. Μπιζά που «έπαιξε» άλλο σύστημα, όπως εξηγήσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση.
Ξεκαθαρίζουμε ότι ο ιστότοπος μας και η εφημερίδα μας (τότε) δεν ενστερνίστηκε τις προεκλογικές κατηγορίες Γ. Μαούνη ότι τάχα θα απενταχθεί το συγκεκριμένο έργο. Όποιος γνωρίζει από διαδικασίες, δεν «πέφτει» σε παγίδες!

Εμείς κατηγορήσαμε τον Χρ. Βλαχογιάννη ότι με προπαγανδιστικό τρόπο καμωνόταν τον «δήμαρχο των έργων» (σ.σ: ο πιο ανύπαρκτος δήμαρχος όλων των εποχών!) επειδή ενέταξε σε χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ένα τοπικό έργο της ανατολικής πλευράς της Πάρου (σ.σ: το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να καλύψει τις ανάγκες της νεολαίας όλου του νησιού, όπως διατείνεται) για το οποίο υπήρχε προετοιμασία από την πρώην κοινότητα και άλλους φορείς της περιοχής, και το οποίο κατάφερε να υλοποιήσει ο συνδυασμός του 14 χρόνια αφότου το υποσχέθηκε!!!
Ακολουθεί η «θριαμβευτική» ανακοίνωση Χρ. Βλαχογιάννη που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα 10|7:

Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ
«Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου την 7η Ιουλίου 2014, συζητήθηκε η προέγκριση δημοπράτησης του έργου: «Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας».
Εγκρίθηκε η μελέτη με τις τροποποιήσεις που είχε υποδείξει τη Διαχειριστική Αρχή και ανατέθηκε στην Οικονομική Υπηρεσία να καθορίσει τους όρους και την ημερομηνία δημοπράτησης του παραπάνω πολύ σημαντικού έργου προϋπολογισμού 2.110.000,00 ευρώ.
Παριανοί και Παριανές, με το από 9-12-2013 Δελτίο Τύπου, είχαμε ενημερώσει για την οριστική απόφαση ένταξης – χρηματοδότησης του έργου. Όσοι βιάστηκαν να μας αμφισβητήσουν, τώρα παίρνουν την καλύτερη απάντηση. Η κατασκευή της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων, δρομολογείται οριστικά και η νεολαία της Πάρου σε λιγότερο από ενάμισι χρόνο θα έχει ένα σύγχρονο χώρο για να αθλείται.
Οι πράξεις και τα έργα μας δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αθόρυβα και μεθοδικά καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο πολλών ετών πραγματικότητα.
Ο Δήμαρχος Πάρου
Χρήστος Βλαχογιάννης».

entipa_mauro_290514