ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ | Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «Suntan»

«Πρωταγωνιστεί» ως σκηνοθέτης ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος!
Πρωταγωνιστεί ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΥ ως ηθοποιός!

 

10470597_1429732510635825_4712720401114172502_n

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ωραία ιδέα για μία ταινία «Suntan» που συνδέεται με την Αντίπαρο θα γυριστεί αυτό το καλοκαίρι… στην Αντίπαρο! Καλλιτέχνες που αγαπούν το νησί μας και έρχονται από πολλά χρόνια για τις διακοπές τους και όχι μόνο, είχαν την ιδέα να κινηματογραφήσουν ένα σενάριο από πραγματική ζωή.
Οι συντελεστές της ταινίας θα χρησιμοποιήσουν τους φυσικούς χώρους του νησιού καθώς θα σφύζει από ζωή στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού. Γι’ αυτό καλά θα κάνουν οι Αντιπαριώτες, αλλά και οι επισκέπτες να συμμετέχουν στη γιορτή της ταινίας, δηλαδή στα γυρίσματα της.

Ο ιστότοπος μας τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσει για τα σημεία των ραντεβού με τα γυρίσματα της ταινίας, προκειμένου – όσοι το επιθυμούν – να πάρουν μέρος. Ασφαλώς, οι ηλεκτρονικές μας σελίδες (ιστότοπος: parosnews.gr, facebook/parosnews, και twitter/parosnews) υποστηρίζουν τα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας, αφού είναι σίγουρο ότι εκτός από καλλιτεχνικό δημιούργημα, αποτελεί και μία πολύ ωραία ευκαιρία να προβληθεί το χειμώνα με τον πιο καλό τρόπο η Αντίπαρος μας!
Παραθέτουμε την αφίσα που έχει κολληθεί ήδη στην Αντίπαρο και ενημερώνει γι’ αυτά τα ραντεβού με τα γυρίσματα. Κλικ ΕΔΩ

ΕΝΑΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
Διαβάστε τι γράφουν οι παραγωγοί της ταινίας:
«Η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου λέγεται «Suntan» και θα γυριστεί το καλοκαίρι, από τα τέλη Ιουλίου ως τα τέλη Αυγούστου, στην Αντίπαρο, με προαιρετική χρήση αντηλιακού: σ’ αυτήν την ταινία τα κορμιά είναι γυμνά και ηλιοκαμμένα. Πρωταγωνιστεί ο Μάκης Παπαδημήτρου.
Η ιστορία παρακολουθεί τον σαραντάρη Κωστή, ο οποίος εγκαθίσταται στην Αντίπαρο το χειμώνα, για να έρθει αντιμέτωπος με την τρέλα και την οργασμική ζωντάνια του καλοκαιριού. Θα εκπλαγεί από τις επαφές του με έναν άγνωστο σε αυτόν κόσμο, αλλά, κυρίως, από τον ίδιο του τον εαυτό.
Από την παραλία του Κάμπινγκ μέχρι την πίστα της La Luna, το «Suntan» θα απλωθεί στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με το συνεργείο του και τη δημιουργικότητά του».
Μάθετε περισσότερα για την ταινία με κλικ ΕΔΩ

entipa_mauro_290514