Άννα Κάγκανη: Αλλού τα εθνικο-κακαρίσματα και …

…αλλού γενούν οι κότες!

 

 

kalpi2

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ εβδομάδα παραλάβαμε μία ανακοίνωση της ΚΔΕΠΑΠ με την οποία η απερχόμενη πρόεδρος Α. Κάγκανη της δημοτικής αρχής Χρ. Βλαχογιάννη μας ενημέρωνε ότι θα περάσει από την Πάρο μία κινητή μονάδα μαστογράφου για να εξετάσει δωρεάν γυναίκες του νησιού.
Στο τέλος του σχετικού κειμένου η πληθωρική δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κα Άννα, μας εξέπληξε πάλι με την «κορώνα» της! Γράφει λοιπόν: «Προσπάθειά μας είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατό περισσότερες Ελληνίδες και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας».

Μόλις διαβάσαμε την ωραία αυτή ατάκα της Άννας, θυμηθήκαμε κάτι κατηγορίες που γράφονταν στο κοινωνικά δίκτυα προεκλογικά από μέλη και φίλους του συνδυασμού του Χρ. Βλαχογιάννη, ότι ο «αντίπαλος» Μ. Κωβαίος, έχει στο συνδυασμό του ακροδεξιούς και «χρυσαυγήτες». Εμείς δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε ότι υπάρχουν και τέτοιοι στο συνδυασμό του Κωβαίου.

IMG_4769Αλλά η ζωή κρύβει εκπλήξεις. Διότι η δημοκρατική Άννα μας που προέρχεται και βρίσκεται ακόμη στο «δημοκρατικό» ΠΑΣΟΚ παρατηρούμε ότι, όταν αποφασίζει να γράψει λαοφιλείς ατάκες, διαλέγει αυτές που ονομάζονται εθνικιστικές!
Αλλιώς, πως μπορεί να εξηγήσει κανείς ότι στην Πάρο, που ζουν γυναίκες από χώρες της Ευρώπης, και των Βαλκανίων, οι οποίες μένουν για χρόνια με τις οικογένειες τους στον τόπο μας, δεν μνημονεύονται στο «εμπνευσμένο» υστερόγραφο της Άννας μας;
ΕΡΩΤΗΣΗ: Δηλαδή Άννα μας, ο στόχος δεν είναι να εξετασθούν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες της Πάρου;
Πρέπει οπωσδήποτε να είναι και Ελληνίδες;

Κατόπιν τούτων παρατηρεί κανείς ότι ο φασισμός είναι ύπουλο πράγμα. Ελλοχεύει μέσα μας και αναδύεται!
Πότε για κάποιες ενσυνείδητες επιδιώξεις, ποτέ για κάποιες υποσυνείδητες.

(Το επίμαχο σημείο της ανακοίνωσης κλικ ΕΔΩ)

 

 

entipa_mauro_290514