Τι καιρό θα κάνει το προσεχές τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος σε Πάρο και Αντίπαρο

ferry-tickets-greeceΕξαιρετικές συνθήκες

Παρά τον άστατο χαρακτήρα του καιρού των τελευταίων ημερών ο οποίος δεν προσφέρει της καλύτερες δυνατές συνθήκες για διακοπές, το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος θα επικρατούν ιδανικές συνθήκες για τους επισκέπτες μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση που δίνουν οι μετεωρολογικές υπηρεσίες, από την Παρασκευή 6/6 έως τη Δευτέρα 9/6 θα επικρατούν πολύ ήπιοι άνεμοι από 2 έως 4 μποφόρ, μάλιστα, θα είναι βόρειοι και βορειοδυτικοί, δηλαδή θα προσφέρουν εξαιρετική διαύγεια κατά τη διάρκεια της ημέρας αποδίδοντας τα εξαιρετικά χρώματα των νησιών μας με τη συνδρομή του λαμπερού ήλιου που θα επικρατεί όλες τις ημέρες.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 22 έως και 28 βαθμούς. Η χαμηλότερη θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 6/6 και θα καταγραφούν οι ανώτερες τιμές το Σάββατο 7/6 και την Κυριακή 8/6.
Η επιστροφή των επισκεπτών μας θα μπορεί να γίνεται με άριστες συνθήκες ηρεμίας στη θάλασσα και ηλιοφάνεια τη Δευτέρα 9/6.