Εκδικείται την Παροικιά ο απερχόμενος δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης

Παραδομένοι στην εταιρεία Ρήγα,
άραγε να της κάνουν μόνο χάρη;

DSC_0024

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ σήμερα ο απερχόμενος δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης φαίνεται ότι βγάζει τα ταπεινά απωθημένα του εναντίον της Παροικιάς, προκειμένου να εκδικηθεί τους επαγγελματίες του τουρισμού και τους κατοίκους της οι οποίοι δεν τον ψήφισαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις στην οικονομία του τουρισμού της πρωτεύουσας, ο απερχόμενος δήμαρχος από το πρωί σήμερα 1 Ιουνίου έχει αδιαφορήσει πλήρως για την παράνομη φορτοεκφόρτωση αδρανών υλικών η οποία πραγματοποιείται στο λιμάνι της Παροικιάς, παρά την απαγόρευση που ισχύει.

Με προφάσεις και δικαιολογίες από το πρωί σήμερα όλοι κρύβονται για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους για την παρανομία που διαπράττεται.
Είναι προφανές, ότι καταρρέει για άλλη μία φορά – και μετεκλογικά – το υποκριτικό προσωπείο του απερχόμενου δημάρχου Χρ. Βλαχογιάννη (ο οποίος έως τις 31|8 θα είναι ο υπεύθυνος για την προστασία των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου και την προστασία των συμφερόντων των πολιτών του νησιού).
Θυμίζουμε ότι μόλις πριν 20 ημέρες είχε εκδώσει προεκλογικά δελτία τύπου υποστηρίζοντας ότι είναι ο δήμαρχος που δήθεν έχει προστατέψει την κανονιστική διάταξη για την καλοκαιρινή διακοπή των δρομολογίων φορτηγών και φορτοεκφορτώσεων της εταιρείας των Αφών Ρήγα.

Τώρα, που έχασε την καρέκλα, δεν τον νοιάζει να αφήνει την Παροικιά να καταστρέφεται, ούτε για τους τύπους – προφανώς, διότι θέλει να εκδικηθεί τους ψηφοφόρους της, οι οποίοι δεν τον επέλεξαν για την επόμενη πενταετία.

Άραγε, ο απερχόμενος πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παροικιάς (που θα είναι δημοτικός σύμβουλος μειοψηφίας την προσεχή πενταετία) Μ. Καλακώνας κινείται στην ίδια απαράδεκτη συμπεριφορά του Χρ. Βλαχογιάννη;
Ποιες ενέργειες έχει κάνει από το πρωί για να σταματήσει η καταστροφή της Παροικιάς;
Άραγε η πρόεδρος τις τουριστικής επιτροπής και αντιδήμαρχος, Μ. Χανιώτη, τι έχει κάνει από το πρωί για την τουριστική εικόνα της Παροικιάς;

Υ.Γ: Όσο αφορά τις λιμενικές υπηρεσίες, η κριτική δεν έχει αξία, όταν υπάρχουν στη διάθεσή μας (και έχουν γίνει) οι νόμιμες διαδικασίες σε υπερκείμενες υπηρεσίες.

entipa_mauro_290514