29|05|14 Ψίθυροι… …του κωλοτούμπα Θανάση, της πονηρής Γρηγορίας

29|05|14 Ψίθυροι… …του κωλοτούμπα Θανάση, της πονηρής Γρηγορίας.


 

Ο Θανάσης Μαρινόπουλος ευχαριστιέται με τα πάντα και ευχαριστεί τους πάντες
Πάντοτε, και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ!

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ (Ποιος Θανάσης; – Ο Θανάσης της Γρηγορίας ντε) έχει χύσει το «αίμα» και τον ιδρώτα του για να είναι «γλυκός» και «αγαπητός» με τους πάντες, κυρίως στην Παροικιά, τα τελευταία χρόνια.

Επιθυμούσε διακαώς να αναγνωριστεί το μεγάλο πολιτικό ταλέντο που θεωρεί ότι έχει αδικαίωτο – μέχρι σήμερα – από τους συμπολίτες του. Έχει την αίσθηση ότι έχει κληρονομήσει αυτό το ταλέντο, εξαιτίας της αναγνωρισμένης ικανότητας του πατέρα του αλλά και άλλων προγόνων του οι οποίοι είχαν πολιτική ευστροφία, αλλά κυρίως, αυτό που ονομάζουμε πολιτική (αριστερή) συνέπεια και βάθος.

Με τα δύο τελευταία στοιχεία ο Θανάσης δεν έχει επαφή. Δεν έχουν γνωριστεί ακόμη.
Βεβαίως, δεν του χρειάστηκαν, διότι το παρασκήνιο, η πονηρία και η «γλυκύτητα» μαζί με την κολακεία
του χάρισαν σε αυτές τις εκλογές την πολυπόθητη θέση την οποία από χρόνια κυνηγούσε.

Μπράβο Θανάση!

Χαρακτηριστικό δείγμα ολικής κολακείας, η μετεκλογική δήλωσή του. Επισημαίνουμε – προς το παρόν – το σημείο που δηλώνει ότι «χαίρεται» με την εκπροσώπηση που θα υπάρχει από την αριστερά στο δημοτικό συμβούλιο, έχοντας ο ίδιος ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ με τεράστια προεκλογική πολιτική κωλοτούμπα, στην δεξιότατη δεξιά!

  
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

«Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Πάρου, που ψήφισαν οποιαδήποτε κι αν ήταν η επιλογή τους. Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους  των παρατάξεων για την συμμετοχή τους με σκοπό την προσφορά τους στο νησί μας.
Ιδιαίτερη ικανοποίηση νιώθω που οι δυο παρατάξεις της αριστεράς θα έχουν ισχυρότερη εκπροσώπηση. Θεωρώ την παρουσία τους ιδιαίτερα σημαντική.

Τέλος θερμά ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους».

Υ.Γ: « …εν μέρει εθνικός κι εν μέρει χριστιανίζων»
“Τα Επικίνδυνα”, Κ.Καβάφης