«Βιαστική» συνεδρίαση της ΔΕΥΑΠ Πάρου με 25 θέματα!

Αρκετά θέματα απαιτούν
τη συναίνεση της νέας διοίκησης

Νερό-2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από τη ΔΕΥΑΠ με πρόσκληση για συνεδρίαση του ΔΣ δημοσιοποιήθηκε μετά την Κυριακή των επαναληπτικών εκλογών. Η συγκεκριμένη πρόσκληση περιέχει πολλά θέματα που έπρεπε να είχαν συζητηθεί από καιρό, αφορούν σε ζητήματα που – αν αποφασιστούν – θα δεσμεύουν τη νέα διοίκηση του Δήμου Πάρου που θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ δημιουργούν και αλλαγή οικονομικών δεδομένων της εταιρείας με μακρόπνοη επίδραση.

Αυτή η σπουδή του προέδρου της εταιρείας να πραγματοποιήσει συνεδρίαση με τόσα και τέτοια θέματα, θα ήταν δικαιολογημένη αν έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση και παρουσία εκπροσώπων του συνδυασμού του νέου δημάρχου, ώστε να εκφράσουν και αυτοί δημόσια – κατά τη συνεδρίαση – τη θετική άποψή τους για τις επιλογές της απερχόμενης διοίκησης.
Επαναλαμβάνουμε ότι ο πρόεδρος κ. Αντιπαριώτης έχει συμπεριλάβει στην ημερήσια διάταξη της εν λόγω συνεδρίασης θέματα που δεν ανήκουν στην καθημερινότητα, τα οποία θα δικαιολογούσαν την άνευ συναινέσεως από τη νέα δημοτική αρχή συνεδρίαση.

Το ζήτημα οφείλεται να ξεκαθαριστεί τόσο από την απερχόμενη δημοτική αρχή, όσο και από τη νεοεκλεγείσα, διότι υπάρχει η δυνατότητα να «αναγνωστεί» διαφορετικά η υπόθεση. Δηλαδή, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι η πλευρά του νέου δημάρχου Μ. Κωβαίου, «σφυρίζει αδιάφορα» για την εν λόγω συνεδρίαση και τα επίμαχα θέματα, προκειμένου να μπορεί να διαχειριστεί – όταν θα αναλάβει – τις επιπτώσεις, επιρρίπτοντας ευθύνες στους προηγούμενους …

Εμείς θα περιμένουμε τις σχετικές απαντήσεις στα ερωτήματά μας. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι η πρόσκληση για τη συγκεκριμένη πρώτη, μετεκλογική συνεδρίαση δεν διανεμήθηκε σε όλους τους καθύλιν παραλήπτες, μας βάση σε υποψίες.

Η ημερήσια διάταξη ΕΔΩ

diafimisi_entipa_teliki_280514