Ανακοίνωση του συνδυασμού της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου Πάρου

Αναγνώρισαν την ήττα

logo 2014

03:00 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ | ΠΑΡΟΣ | Του Κ.Ν.Δραγάτη …
ΠΑΡΑΔΟΧΗ ήττας από την απερχόμενη δημοτική αρχή συνιστά το δελτίο τύπου που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγη ώρα από το συνδυασμό της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
Ωστόσο, λανθασμένα κάποιοι διαδίδουν ότι η ανακοίνωση αποτελεί δήλωση του απερχόμενου δημάρχου Χρ. Βλαχογιάννη. Πρόκειται για ανακοίνωση του συνδυασμού της απερχόμενης δημοτικής αρχής, αφού ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής δεν έχει κάνει δική του δήλωση μέχρι αυτή τη στιγμή.
Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Η ετυμηγορία των πολιτών της Πάρου είναι απολύτως ξεκάθαρη και σεβαστή. Ευχόμαστε στο νέο δήμαρχο Πάρου, κ. Μάρκο Κωβαίο, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Χρέος όλων μας αποτελεί να προσφέρουμε τα μέγιστα για το καλό της Πάρου. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, καταφέραμε ως δημοτική αρχή να κρατήσουμε το Δήμο Πάρου οικονομικά όρθιο, ενώ παράλληλα επιτελέσαμε σημαντικό αναπτυξιακό έργο. Θα είμαστε παρόντες και θα ασκήσουμε τα καθήκοντα της μείζονος μειοψηφίας με υπευθυνότητα και συνέπεια, έχοντας ως γνώμονα τη συνέχιση της προόδου και ανάπτυξης της Πάρου».

diafimisi_entipa_mikro_teliko