Ο μνημονιακός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Βλαχογιάννης μοιράζει το πλεόνασμα σε μπετό!

Αυτοί που θα «σώσουν» την Πάρο…

marpissa_drios_tzane-2

(φωτογραφία: Διασταύρωση Τζαννέ, Μάρπησσα.
Έργο: «Μπετό για κατασκευή ράμπας σε ρέμα!»
Του γνωστού καλλιτέχνη Χρ. Βλαχογιάννη.
Ψηφίστε τον ξανά!)
ΕΚΛΟΓΕΣ | Του Κ.Ν.Δραγάτη …

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΕΠ-ΟΣΑ
καταγγέλθηκε η απερχόμενη δημοτική αρχή Χρ. Βλαχογιάννη ότι αυτή τη στιγμή γίνονται εργάκια – ροτσφετάκια, για να εξυπηρετήσουν ατομικά αιτήματα δημοτών, με αντάλλαγμα τις ψήφους.

Η παράταξη παρέχει φωτογραφίες με αποδείξεις.
Ο Χρ. Βλαχογιάννης, δεν έχει βγάλει άχνα για τις καταγγελίες. Και τι να πει άλλωστε;
Τι να πει ο άνθρωπος που κατά τη θητεία του έκανε θεσμό στην Πάρο την διαπλοκή του καταγγελλόμενου είδους;

ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
Εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί πρόστυχη και ανέντιμη πολιτική τακτική να ξοδεύει μία απερχόμενη δημοτική αρχή χρήματα από το ταμείο του Δήμου τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές για να ρίχνει τα γνωστά «προεκλογικά μπετουδάκια», ο ιστότοπος μας θέτει ευθέως το ερώτημα αν οι πράξεις αυτές είναι νόμιμες.
Δηλαδή, μας ενδιαφέρει να μάθουμε, αν η καταγγέλλουσα παράταξη θα αποστείλει το υλικό της στον Εισαγγελέα και στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης, προκειμένου αυτοί να διερευνήσουν, αν τα ρουσφετάκια αυτά είχαν νόμιμες μελέτες, νόμιμες εγκρίσεις για τις δαπάνες τους κλπ.

ΛΟΓΩ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑΣ
Η παράταξη ΚΕΠ – ΟΣΑ καταγγέλλει και το συνδυασμό του Μ. Κωβαίου, προφανώς διότι μέχρι πριν ένα μήνα ο επικεφαλής ανήκε στην ίδια διοίκηση με τον δήμαρχο Χρ. Βλαχογιάννη – ως αντιδήμαρχος – και συνεπώς, θεωρείται συναίτιος για την καλλιέργεια της νοοτροπίας του ρουσφετιού ως πάγια ανταλλακτική μέθοδο και νοοτροπία για την εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων.

Δεν θα διαφωνήσουμε με όλα όσα η ΚΕΠ – ΟΣΑ καταγγέλλει μία εβδομάδα πριν τις εκλογές. Αλλά θα την ενημερώσουμε τα μέλη της ότι η εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» και ο ιστότοπος μας από το 2009 καταγράφουν με αποκαλύψεις και άρθρα το γεγονός αυτό.
Το κάναμε χωρίς καμία υποστήριξη από την ηγεσία της ΚΕΠ – ΟΣΑ που και σήμερα αποφασίζει για τον εν λόγω συνδυασμό, για τις θέσεις του και την τακτική του.

Κατανοούμε βέβαια ότι ο Μ. Ισιγώνης (δημοτικός σύμβουλος της θητείας που πέρασε και εκ νέου υποψήφιος της ΚΕΠ-ΟΣΑ) είχε άλλες «δουλειές» τότε με τον παλαιό φίλο του Χρ. Βλαχογιάννη και δεν προλάβαινε να ασχοληθεί με τα ζητήματα που καταγγέλλει η παράταξή του τώρα, επτά ημέρες πριν τις εκλογές …

(Πατήστε στη φωτογραφία για να μεγαλώσει)

k;adro_roysfetia_1

20140403-095100.jpg