Το θέατρο της Νάουσας είναι τρόπος να ταξιδεύει η Πάρος

Ο Ελέφας στην Ίο!

IMG_6453

Η ΦΕΤΙΝΗ δουλειά της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας Πάρου, «Ο Ελέφας» του Κ. Μποσταντζόγλου μετά από μια επιτυχημένη σειρά παραστάσεων στην Πάρο, περιόδευσε και στην Ίο. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και της Ο.Ε.Θ.Α., « Το θέατρο ταξιδεύει στην άγονη γραμμή» με θεατρικές παραστάσεις στα μικρά αιγαιοπελαγίτικα νησιά.
Η παριανή θεατρική Ομάδα συμμετέχει στο πρόγραμμα από την πρώτη εφαρμογή του προσπαθώντας να προσφέρει παραστάσεις σε νησιά που δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να δουν θέατρο.
Το Σάββατο 3 Μαϊου, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Βαλέτειου Γυμνασίου-Λυκείου Ίου ο «Ελέφας» παρουσιάστηκε στο κοινό του νησιού, άρεσε πολύ και χειροκροτήθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΘΟΝ. Οι παριανοί ηθοποιοί απέδωσαν τους ρόλους τους πολύ καλά και το σύγχρονο κείμενο του Κ. Μποσταντζόγλου «πέρασε» στο νιώτικο κοινό. Εντύπωση έκαναν και τα εξαιρετικά σκηνικά, όπως και η μουσική του έργου.
Οι συντελεστές του έργου:

sintelestes

Η παριανή αποστολή γύρισε στην Πάρο ευχαριστημένη από την παράσταση αλλά και την φιλοξενία.
Ο ΘΟΝ δημοσιοποίησε ιδιαίτερες ευχαριστίες για τον Διευθυντή και τους καθηγητές του Γυμνασίου – Λυκείου Ίου, τον Δήμο Ιητών, την ΟΕΘΑ αλλά και την ΓΓΑΝΠ για τη δυνατότητα που έδωσαν στο παριανό θέατρο να παρουσιάσει την δουλειά του και εκτός Πάρου.

20140403-095100.jpg