Νέα ψέματα από την Μ. Χανιώτη για γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι “france 5” ● Η Αλήθεια!

Άλλος προβάλλει την Πάρο,
άλλος επιθυμεί να «δοξαστεί» τσάμπα ενόψει εκλογών

france5

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ | Του Κ.Ν.Δραγάτη
ΜΕΤΑ ΑΠΟ τη χθεσινή ακύρωση της εκδήλωσης – μπαρούφα με τους «Κινέζικους Γάμους» που θα γίνονταν στην Πάρο για να «ανοίξει η αγορά της Κίνας για το νησί μας και η οικονομία του τουρισμού γάμων», και όλες τις υπόλοιπες ανοησίες που συνηθίζει να αραδιάζει η αντιδήμαρχος Μ. Χανιώτη (σ.σ: υπεύθυνη δημοτικής πολιτικής για τα χειρότερα νούμερα τουρισμού της Πάρου με βάση τα επίσημα στοιχεία, αφού τα τελευταία χρόνια έχει την ευθύνη της τουριστική μη – πολιτικής), σήμερα, διέδωσε μέσα από γνωστά «λαδωμένα» δίκτυα ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ που αφορούν την τουριστική προβολή του νησιού μας.

ΤΟ ΝΕΟ ΡΕΣΙΤΑΛ

Εμφάνισε σαν επίτευγμα της το οποίο κατάφερε μάλιστα μετά από «κοπιώδεις» συνομιλίες – όπως αναφέρει – την έλευση για ένα διήμερο στην Πάρο ταξιδιωτικής εκπομπής της Γαλλικής τηλεόρασης του «καναλιού 5».
Αν είχε – έστω – και την παραμικρή συμμετοχή στην συγκεκριμένη υπόθεση η Μ. Χανιώτη και ο Δήμος Πάρου, τότε θα είχε προβεί εδώ και ημέρες στις γνωστές τυμπανοκρουσίες, με ανακοινώσεις, δελτία τύπου και όλα τα υπόλοιπα που κάνει για να αυτοπροβάλλεται.
Δεν θα έδινε την ενημέρωση την παραμονή της έλευσης του γαλλικού συνεργείου την οποία παρείχε μόλις τις τελευταίες ώρες. Και αυτό συμβαίνει γιατί απλούστατα η Μ. Χανιώτη δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την επίσκεψη της γαλλικής εκπομπής, εκτός από το ότι τής γνωστοποιήθηκε τυπικά πως θα βρεθεί στην Πάρο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

imageΤο γαλλικό κανάλι είχε προγραμματίσει ρεπορτάζ προβολής για τα νησιά Σαντορίνη, Νάξο, Μύκονο, Τήνο, Σύρο και Αμοργό. Η Πάρος εντάχθηκε στο τελικό πρόγραμμα ύστερα από παρέμβαση της γνωστής οικογένειας Γιώργου Ευριπιώτη (Αρχιτέκτονας) που έχει σχέσεις ετών με την Γαλλία γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα.
Για να γίνει κατανοητό καλύτερα το μέγεθος του νέου ψεύδους που προσπάθησε να «πλασάρει» η Μ. Χανιώτη, ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι η Αναΐς Ευρυπιώτη (κόρη του αρχιτέκτονα, κάτοχος γαλλικής παιδείας με γνώσεις στα θέματα προβολής και marketing) είναι η συντονίστρια της όλης προσπάθειας του καναλιού για όλα τα νησιά που θα επισκεφτεί το συνεργείο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η οικογένεια Ευρυπιώτη έχει φροντίσει ώστε η Πάρος να προβληθεί ισότιμα με τα υπόλοιπα νησιά, παρά του ότι εντάθηκε στο πρόγραμμα αργότερα από τους προορισμούς που προαναφέραμε.

ΕΠΙΜΥΘΙΟ

Οι πολίτες της Πάρου, κατά τη γνώμη μας, είναι καιρός να αναζητήσουν τους ανθρώπους που στην πραγματικότητα προσπαθούν εδώ και χρόνια από μόνοι τους για το καλό της Πάρου. Ανθρώπους που έχουν πραγματικές γνώσεις, είναι μεθοδικοί και διακεκριμένοι. Στις επόμενες δημοτικές εκλογές οι πολίτες θα πρέπει να προσπαθήσουν να τους αναδείξουν στις αρμόδιες θέσεις του τόπου, αφού πρώτα τους πείσουν ότι υπάρχει λόγος να αφήσουν τις ατομικές ασχολίες τους.
Οι κάθε λογής αποδεδειγμένοι πολιτικοί ψεύτες, αν δε ξηλωθούν από τις θέσεις εξουσίας του νησιού, ο τόπος δεν πρόκειται να κατακτήσει τη θέση που είχε στο παρελθόν και που του αξίζει, ΠΟΤΕ.-

20140401-110322.jpg