ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΠΛΗΝ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ

Αναμένεται η ανακήρυξη
και τα ενδεχόμενα κωλύματα


dimarx01

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ στην προμετωπίδα του ιστοτόπου μας (κάτω από τον τίτλο) από σήμερα έχουμε διαμορφώσει ειδικούς χώρους στους οποίους με πάτημα «κλικ» εμφανίζονται τα ψηφοδέλτια των υποψήφιων συνδυασμών σε Πάρο και Αντίπαρο, σε κάθε αντίστοιχη θέση. Εκεί ο αναγνώστης, για όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και των εκλογών, θα έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να διαβάζει όλα τα ονόματα των υποψηφίων για τις προσεχείς εκλογές τόσο για την Πάρο, όσο και για την Αντίπαρο.

Στην Πάρο με ευθύνη τους, έχουν ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια τους όλοι οι συνδυασμοί που θα μετάσχουν στις εκλογές. Η ανακήρυξή τους από το Πρωτοδικείο Σύρου θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Από αυτή την πράξη θα προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα που τυχόν θα εντοπίσουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι των δικαστηρίων.
Τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται, είναι εντελώς ανεύθυνα και αφορούν στην έλλειψη γνώσεων ή σε σκοπιμότητες.
Ο μόνος συνδυασμός που δεν έχει ανακοινώσει ψηφοδέλτιο με σχετική ανακοίνωση, είναι ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου Αντιπάρου Γ. Λεβεντάκη.
Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα είναι ότι ο Γ. Λεβεντάκης θα είναι υποψήφιος. Δεν γνωρίζουμε όμως γιατί ακόμη δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση παρουσιάζοντας τα ονόματα που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο την Κυριακή 27|4.

20140401-110322.jpg