ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ» ΣΤΙΣ 9|4 – ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ΄

Οι Αντιπαριώτες δεν εκπροσωπήθηκαν
Τους εκπροσώπησαν κάποιοι Παριανοί


LEBENTAKHS

ΑΝΑΛΥΣΗ | Του Κ.Ν.Δραγάτη…
Ο τεράστιος δήμαρχος
Αντιπάρου Λεβεντάκης

Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ δεν εκπροσωπήθηκε στη συναντήσεις στη Βουλή, στις 9 Απριλίου. Ο σημερινός απερχόμενος δήμαρχος πιστεύει ότι το νησί στου οποίου την κορυφαία θέση αναδείχθηκε θα έχει πάντοτε δύο γιατρούς μόνιμους, και μάλιστα, καλούς, οι οποίοι θα έχουν οικογένεια σε αυτόν τον τόπο και δεν θα θέλουν να φύγουν, όπως συμβαίνει τώρα.
Επίσης, πιστεύει ότι δημόσια υπηρεσία υγείας είναι, όταν υπάρχει κάποιος να σου πάρει την πίεση και να σου γράψει τα φάρμακα. Το ότι το Κέντρο Υγείας Πάρου πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τουλάχιστον τα βασικά περιστατικά, ακόμη και να επιβλέψουν γιατροί περισσότερων ειδικοτήτων την εξέλιξη μίας πιο σύνθετης θεραπείας, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν οι κάτοικοι του νησιού για να μεταβούν στην Αθήνα, δεν του έχει περάσει από το μυαλό. Δεν συζητάμε την περίπτωση εκτάκτου περιστατικού. Για τον Γ. Λεβεντάκη προφανώς, δεν χρειάζονται γιατροί για να αντιμετωπίσουν έναν τραυματισμό ή ένα έμφραγμα, αλλά καπετάνιοι για να τον φορτώσουν στο καΐκι και να τον φάνε οι πέντε θάλασσες για να ζήσει.

Πρόκειται για τακτική της τελευταίας πολιτικής υποστάθμης η οποία για μία ακόμη φορά καταδεικνύει την ατυχία του νησιού να χάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια γιατί δεν μερίμνησαν οι πολίτες του να αναδείξουν μία κατ’ ελάχιστον υπεύθυνη ομάδα ηγεσίας στο Δήμο, στις εκλογές του 2010. Πορεύτηκαν με ό,τι είχαν, δηλαδή, ό,τι να΄ναι. Ευτυχώς, κάτι καλύτερο αναμένεται για τις εκλογές του 2014. Μακάρι και οψόμεθα.

(ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ εδώ: http://wp.me/pU7eZ-6U9)    
ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΔΩ: Α΄ http://wp.me/pU7eZ-6TP,Β΄ http://wp.me/pU7eZ-6TU

20140401-110322.jpg