ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Βαρβάρα Μανέτα (η νεότερη) υποψήφια για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Να βάλουμε ξανά τη ζωή μπροστά!


IMG_0389ok
20|04|14
ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ της Ανάστασης ανακοινώθηκε από το πολιτικό συνδυασμό «Μπροστά στο Νότιο Αιγαίο» η υποψηφιότητα της Βαρβάρας Μανέτα για τη θέση της περιφερειακής συμβούλου ενότητας Πάρου – Αντιπάρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου. Πρόκειται για την εγγονή της πρώην προέδρου της Κοινότητας Αντιπάρου Β. Μανέτα. Η νέα πολιτευόμενη συμμετέχει ήδη στα κοινά Πάρου και Αντιπάρου εδώ και δύο χρόνια ως μέλος πολιτικής οργάνωσης.
Η υποψηφιότητα της είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες για τις προσεχείς εκλογές και για το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου. Πρόκειται για μία από τις νεαρότερες υποψηφιότητες. Από την πρώτη επικοινωνία που είχαμε με την κοπέλα μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για νέα πολύ ευγενική, σεμνή και απλή, με ωριμότητα στο λόγο της. Την ακούσαμε να μιλά όσο χρειάζεται για να εξηγήσει τις θέσεις της, με απλό λόγο. Χαρακτηρίζεται από αυτό που οι πολίτες ονομάζουν «έχει μετρημένο λόγο». Στη συνέχεια παραθέτουμε τη δήλωση της συμπατριώτισσας μας με αφορμή την ανακοίνωσή της υποψηφιότητας της από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο:

Η ΔΗΛΩΣΗ

logotipo«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του συνδυασμού «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».
Θα χαρώ ιδιαίτερα να συνεργαστώ με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γεώργιο Χατζημάρκο για να κάνουμε πράξη το κοινό όραμα για Περιφέρεια σύγχρονη, οργανωμένη και αποτελεσματική για το καλό όλων των πολιτών και ειδικά των νέων.
Επιθυμώ να εργαστώ με τους συμπατριώτες μου για τα νησιά μας με όλη τη δύναμη που δίνουν οι γνώσεις και η θέλησή μου ως νέος άνθρωπος.
Να δημιουργήσουμε ένα νέο, ειλικρινές, διαφανές και δυναμικό περιβάλλον ζωής.
Να αφήσουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος. Με τοπική οικονομία που θα δίνει ευκαιρίες στους νέους για να μένουν στον τόπο μας, θα δίνει ασφάλεια και υποδομές στην οικογένεια για το μεγάλωμα των παιδιών της, και ηρεμία στους ηλικιωμένους για να χαίρονται τους κόπους της ζωής τους.
Να βάλουμε ξανά τη ζωή μπροστά!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

IMG_0332ok«Ο τόπος μου είναι η Αντίπαρος. Με αυτήν ως κέντρο από μικρή εγώ και η οικογένεια μου ζούμε εδώ και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά και κοινωνικά, αλλά και στην Πάρο, και στις Κυκλάδες μας.

Σπουδάζω στο τρίτο έτος της σχολής πολιτικών μηχανικών του πανεπιστημίου του Derby (University of Derby), μιλώ Αγγλικά και Γερμανικά, ενώ έχω πιστοποιημένες γνώσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παράλληλα με τις σπουδές μου, εργάζομαι για απόκτηση εμπειρίας στο τεχνικό γραφείο που διατηρεί η οικογένεια μου με έδρα την Αντίπαρο. Επιπλέον εργάζομαι και σε ιδιωτική εταιρεία στον τομέα των πωλήσεων, σε μία προσπάθεια μου να εξοικειωθώ από νωρίς με την πραγματική αγορά, τα προβλήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων της, τις σχέσεις με τους πολίτες/πελάτες, αλλά και για να έχω οικονομική αυτονομία. Να μην γίνομαι βάρος στην οικογένεια μου σε αυτή την κρίσιμη εποχή.

Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά ξεκίνησε πολύ νωρίς, στο πλευρό της γιαγιάς μου, Βαρβάρας Μανέτα, που υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου.
Από τότε με γέμιζε η ανάγκη να συμμετέχω στα κοινά και το έκανα μέσω από συλλογικούς, πολιτικούς φορείς».

20140401-111527.jpg