Δεν είχαν καθαριστεί οι αγωγοί όμβριων!

Ο ΧΡ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ «ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ» ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
του Πάσχα στην αγορά καταστημάτων της Πάρου

foto_naousa
(Φώτο: Από τη Νάουσα 17|4)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Του Κ.Ν.Δραγάτη …
ΠΡΙΝ ΑΠΟ λίγες ημέρες ο απερχόμενος δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης εξέδιδε «χαρούμενα» δελτία τύπου για να προπαγανδίσει ότι δήθεν καθαρίστηκαν από τα χόρτα κάτι μονοπάτια στα βουνά γιατί – όπως διατεινόταν – με αυτό το καθάρισμα των μονοπατιών στα βουνά θα κατόρθωνε να αναπτύξει τον «περιπατητικό τουρισμό» στο νησί μας.

Με βάρκα και στα γεφύρια των περιφερειακών δρόμων ...

Με βάρκα και στα γεφύρια των περιφερειακών δρόμων …

Με λίγα λόγια, αφού ο δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης είχε λύσει το πρόβλημα του κανονικού, απλού τουρισμού, ασχολιόταν με τον «περιπατητικό τουρισμό»! Αυτό ήθελε να μας κάνει να πιστέψουμε! Ασφαλώς, επρόκειτο για τους γνωστούς βερμπαλισμούς, τα φληναφήματα και τις μεγαλοστομίες που έχουμε συνηθίσει να ακούμε από την καταρρέουσα – μαζί με την Πάρο – απερχόμενη δημοτική αρχή.
Όμως δεν γνωρίζαμε ότι εκείνη η προ λίγων ημερών επίδειξη συνοδευόταν από την παράλληλη αδιαφορία για την προετοιμασία των βασικών δρόμων της Πάρου για την υποδοχή των επισκεπτών του Πάσχα!!!
Με λίγα λόγια…

… ο απερχόμενος δήμαρχος «έστησε» φωτογραφία καθαρισμού μονοπατιών στο βουνό για να «πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες» ενόψει των εκλογών του προσεχούς Μαΐου, αλλά αδιαφόρησε να καθαρίσει τους αγωγούς όμβριων των οικισμών της αγοράς στους οποίους θα περπατούσαν οι επισκέπτες της Πάρου το Πάσχα, σε περίπτωση μίας έντονης βροχόπτωσης.

Παροικιά 17|4

Παροικιά 17|4 (Φώτο: «Παριανός Δρόμος»)

Για μία ακόμη φορά η δημοτική αρχή του Χρ. Βλαχογιάννη αποδεικνύεται ανίκανη να εξασφαλίσει ούτε τα ελάχιστα στους εμπόρους και τους καταστηματάρχες της Πάρου από τους οποίους το νησί περιμένει να εισπράξουν μέσα σε συνθήκες κρίσης προκειμένου να κινηθεί η οικονομία της.

Μας πήρε το ποτάμι ...

Μας πήρε το ποτάμι …

Στις φωτογραφίες της Παροικιάς και της Νάουσας από την κατάστασή τους κατά τη χθεσινή ημέρα αναδεικνύονται τα προβλήματα που δημιούργησε η έλλειψη προετοιμασίας από την πλευρά της δημοτικής αρχής Πάρου.
Βεεβαίως, η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη στους περιφερειακούς δρόμους, όπου τα γεφύρια διάβασης αυτοκινήτων είχαν όλα πλημμυρήσει, αφού κανένας δεν είχε καθαρίσει τους αγωγούς.

Οι έμποροι και οι επιχειρηματίες του τουρισμού καλούνται να αξιολογήσουν αυτού του είδους την επαναλαμβανόμενη αδιαφορία από την πλευρά της δημοτικής αρχής Χρ. Βλαχογιάννη, ακριβώς ενόψει των δημοτικών εκλογών.
ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ «ΚΑΛΑ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!!!

20140401-111527.jpg