Συνεχίζονται οι συναντήσεις του συλλόγου Καφεζυθεστιατόρων

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΡΙΝ
για τουρισμό, μεταφορές και τοπικά προϊόντα

imagegen.ashx

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του συλλόγου Καφεζυθεστιατόρων πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 9|4|2014 συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπίας του συνδυασμού «Πάρος Τώρα Στη Πράξη» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κωβαίο Μάρκο και του Δ.Σ. του Συλλόγου. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο επαφών που κάνει ο σύλλογος με υποψήφιους για να συζητήσει μαζί τους θέματα του κλάδου και γενικότερα, πριν τις εκλογές. Για τη συνάντηση αυτή σε ανακοίνωσή τους οι καφεζυθεστιάτορες ανέφεραν:

«Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναγκαιότητα άμεσης τόνωσης της επισκεψιμότητας του νησιού με βασικό άξονα τη προώθηση της κρουαζιέρας και την ενίσχυση της ακτοπλοϊκής συνδεσιμότητας της Πάρου με εναλλακτικά λιμάνια, τόσο της Αττικής, όσο και της Βόρειας Ελλάδας και των γειτονικών νήσων που διαθέτουν διεθνή Αερολιμένα. (πχ Μύκονος). Προτάθηκαν δε, νέοι εναλλακτικοί τρόποι προβολής του νησιού όπως για παράδειγμα η δημιουργία και προώθηση διαφημιστικών βίντεο μέσω You Tube και ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.
Τέλος, ο Σύλλογος επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή του για σύμπραξη και υποστήριξη οποιασδήποτε σοβαρής και προμελετημένης ενέργειας ή πρωτοβουλίας που βοηθά στην ανάπτυξη της Πάρου, όπως η προτεινόμενη από τον Συνδυασμό δέσμη ενεργειών για τη βελτίωση του πρωτογενούς τομέα του νησιού και των προϊόντων του».

20140401-111527.jpg