Με άδεια Εισαγγελέα η δημοσιοποίηση στοιχείων της με έκτακτη ανακοίνωση

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ

limenarxeio_parou_tabela
ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ του λιμεναρχείου Πάρου έχουν αποβεί άκαρπες για να εντοπίσουν συγγενείς οι φίλους της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη 10|4 νεκρή στην περιοχή του Κριού.
Έτσι, τα στελέχη που ασχολούνται με την υπόθεση προχώρησαν στο αίτημα έκδοσης άδειας από τον Εισαγγελέα Σύρου να μπορούν να δημοσιοποιήσουν προσωπικά στοιχεία της θανούσης, μήπως από τις δημόσιες ανακοινώσεις προσέλθει κάποιος για να καταθέσει στοιχεία, ώστε να διακριβωθούν και οι συνθήκες του θανάτου.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα 15|4:

«ΘΕΜΑ: ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
1. Με αφορμή περιστατικό εντοπισμού σορού άγνωστης γυναίκας, την 10-04-2014 περί ώρα 07.50, σε βραχώδη ακτή στην περιοχής “Κριός” Παροικιάς Πάρου, δίνεται η κάτωθι περιγραφή:

  • Η ηλικία της θανούσης προσδιορίζεται στα 60-70 έτη,
  • Το ύψος περίπου 1,60μ. – Βάρος περίπου 55 κιλά – ανοιχτόχρωμα μάτια – κοντά ξανθά μαλλιά,
  • Ευρέθη με τον ακόλουθο ρουχισμό: μπλέ τζιν παντελόνι, μπλε κοντομάνικη μπλούζα, άσπρο στηθόδεσμο, μπλε παπούτσια περιπάτου),
  • Έφερε τα εξής τιμαλφή: μία χρυσή βέρα, ένα χρυσό δακτυλίδι και ένα κόκκινο ρολόι.

Η Υπηρεσία μας διαθέτει σχετικό φωτογραφικό υλικό και οποιοσδήποτε επιθυμεί να το δει προκειμένου να αναγνωριστεί η ταυτότητά της θανούσης μπορεί να προσέλθει στο Λιμενικό Κατάστημα.
2. Κατόπιν τούτων – και επειδή το αναφερόμενο συμβάν διερευνάται από την Υπηρεσία μας στο πλαίσιο προανάκρισης – παρακαλούμε οποιονδήποτε συμπολίτη μας γνωρίζει κάτι σχετικό με το αντικείμενο του θέματος, να προσέλθει στη Λιμενική Αρχή (καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου) και να μας καταθέσει τυχόν πληροφορίες ή στοιχεία, που ενδεχομένως έχει στη διάθεσή του, στο πλαίσιο της υποβοήθησης του έργου μας».

20140401-111527.jpg