ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ | Άλλη μία «επιτυχία» της Δημοτικής Αρχής Γ. Λεβεντάκη, δηλαδή Μ. Χανιώτη!


ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ!

LEBENTAKHS

 

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ έφτασε στο Δήμο Αντιπάρουη και άλλη προσφυγή ιδιώτη στη δικαιοσύνη που θέτει σε κίνδυνο και το έργο της αφαλάτωσης αυτή τη φορά. Η αποκάλυψη έγινε εχθές (14|4) σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αντιπάρου. Να θυμίσουμε ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχε προκύψει εμπλοκή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και για τις εργασίες στην αποχέτευση.

Ο δήμαρχος των εμπλοκών …

Άλλοι δήμαρχοι είχαν δουλέψει επί χρόνια και δυστυχώς έτυχε στην Αντίπαρο ο Γ. Λεβεντάκης απλώς να κάνει τη διαχείριση των συνεννοήσεων με τους εμπλεκόμενους προκειμένου να εκτελεστούν ομαλά δύο – όλα και όλα – καλά έργα στο νησί. Τα έχει κάνει θάλασσα και στα δύο! Και στην αποχέτευση και στην αφαλάτωση!

Τις τελευταίες ημέρες αναδεικνύονται τα αποτελέσματα της ερασιτεχνικής και επικίνδυνης τακτικής του Γ. Λεβεντάκη, δηλαδή του Μ. Χανιώτη, επάνω στα σοβαρά θέματα του νησιού. Μοίραζαν διάφορες υποσχέσεις σε ιδιώτες τις οποίες δεν είχαν κανένα σκοπό να τις τηρήσουν απ’ ό,τι φαίνεται, ενώ, προκειμένου να προχωρήσουν όπως – όπως τα δύο έργα για να τα «αξιοποιήσουν» λαϊκιστικά και να κερδοσκοπήσουν ψήφους στις προσεχείς εκλογές, έχουν «μεσολαβήσει» σε διάφορες αυθαιρεσίες κατά την εκτέλεση των σχετικών εργασιών.

Τώρα, ιδιώτες προσφεύγουν στη δικαιοσύνη με κίνδυνο να σταματήσουν τα έργα!
Για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και την κατάρρευση των φληναφημάτων του «περί έργων» ο απερχόμενος δήμαρχος Γ. Λεβεντάκης, δηλαδή ο Μ. Χανιώτης, κάθε φορά που καταφθάνουν στο δημαρχείο τα εξώδικα από τους ιδιώτες, συγκαλεί έκτακτες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για να εκδώσει άχρηστα ψηφίσματα καταδίκης των αντιδράσεων των ιδιωτών, τις οποίες ο ίδιος έχει προκαλέσει με τους ανεύθυνους ερασιτεχνισμούς τους.

Η αντιπολίτευση

Οι δύο συνδυασμοί της αντιπολίτευσης που μετέχουν – και οι δύο – στον νέο ενωτικό συνδυασμό του Τ. Φαρούπου, επιδεικνύουν σοβαρότητα και ψηφίζουν τα ψηφίσματα γιατί θέλουν να προχωρήσουν τα έργα.
Όμως σε καμία περίπτωση – όπως λένε οι ίδιοι – αυτό δεν σημαίνει ότι νομιμοποιούν ή αποδέχονται τις πράξεις και παραλήψεις που τυχόν έχει κάνει ο Γ. Λεβεντάκης, δηλαδή ο Μ. Χανιώτης, κατά τις κρυφές και ιδιωτικές συνομιλίες που έχουν κάνει γι’ αυτά τα θέματα με αποτέλεσμα την εμπλοκή τους.

20140401-111527.jpg