ΚΑΙΡΟΣ | Έκτακτο δελτίο από το Λιμεναρχείο Πάρου

broxesΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΤΗ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ

 

ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ καιρικά φαινόμενα ξεκινά η εβδομάδα του Πάσχα σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε εχθές 13|4 το Λιμεναρχείο Πάρου με την ανακοίνωση που ακολουθεί. Από τη Μεγάλη Τρίτη ο καιρός θα αποκατασταθεί πλήρως και ας ελπίσουμε ότι θα διατηρηθεί για να έχουμε ιδανικές συνθήκες για ένα «μικρό καλοκαίρι» για τους επισκέπτες και την αγορά των νησιών μας:

«1. Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα Κυριακή (13-4-2014), ισχυρές βροχές και καταιγίδες που είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προβλέπονται από τα μεσάνυχτα απόψε και πιθανόν μέχρι το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας (14-4-2014) στις Κυκλάδες (κυρίως στις νοτιότερες).
2. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (15-4-2014).
3. Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τη λήψη κάθε ενδεδειγμένου και πρόσφορου μέτρου ασφαλούς αγκυροβολίας – πρόσδεσης όλων ανεξαιρέτως των σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχυπλόων, τουριστικών κ.λπ), που βρίσκονται στους λιμένες της Πάρου και της Αντιπάρου, ενώ, επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να μην μεταβαίνουν, ασκόπως, στις λιμενικές εγκαταστάσεις και τους παραλιακούς, γενικά, χώρους.
4. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας και στο Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2284021240 και 2284061485, αντίστοιχα)».

20140401-110322.jpg