Νέος εκλογικός συνδυασμός στην Πάρο;

Ομάδα υποστήριξης EI-END και Αρτέμη Σώρρα ΠΑΡΟΥ

IMG_6325

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ με επιτυχία – σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ομάδας EI-END Πάρου – στις 9 Απριλίου στο ξενοδοχείο Πάνδροσος, συγκέντρωση ενημέρωσης των δημοτών Πάρου, με θέμα:
«Πρόταση οικονομικής χρηματοδότησης του Δήμου και των Δημοτών. Τερματισμός δημόσιου και ιδιωτικού χρέους με το σχέδιο του οργανισμού EI-END και τις εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα». Ενημερώθηκαν οι δημότες που παρευρέθηκαν, από την κα Σέβη Λαμπράκη.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή αναφέρει:

«[…] ενημερώθηκαν οι δημότες για τα οικονομικά εργαλεία που έχουν κατατεθεί για την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.
Α) για τα 600 δις δολ. που έχουν κατατεθεί υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας,
Β) τον τρόπο χρηματοδότησης του Δήμου και των Δημοτών με 2,3 τρις δολ. από το παγκόσμιο ταμείο χρηματοπιστωτικής διευκόλυνσης,
Γ) τη δωρεά μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής».

Από το μέλος της ομάδας υποστήριξης EI-END και Αρτέμη Σώρρα ΠΑΡΟΥ, Γιώργο Καρατζά, ανακοινώθηκε η πρόθεση δημιουργίας δημοτικής παράταξης που θα ονομάζεται
«Συνένωση Δημοτών Πάρου». Η ανακοίνωσή αναφέρει καταλήγοντας:

IMG_6342«Η δημοτική παράταξη αυτή, σκοπό θα έχει να συνενώσει όλους τους δημότες της Πάρου χωρίς κόμματα, δόγματα, και χρώματα. Να βγάλει την Πάρο και τους Δημότες από τα μέχρι τώρα πολιτικά και οικονομικά αδιέξοδα. Να οδηγήσει την Πάρο και τους Δημότες στην ανάπτυξη και την ευημερία, όχι με λόγια και υποσχέσεις αλλά με συγκεκριμένο σχέδιο και χρηματοδότηση. Ο επικεφαλής θα αναδειχτεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.
Αρκετοί από τους παρόντες δημότες δήλωσαν ότι θα μετέχουν σε αυτή τη προσπάθεια. Τους ευχαριστούμε. Η δημιουργία της παράταξης ξεκίνησε.
Καλούμε όλους που θέλουν να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τα μέλη της ομάδας ή στα τηλέφωνα:
697 2121217 Καρατζάς Γιώργος και 6986 787878 Καρποδίνης Βαγγέλης».

20140401-110322.jpg