Γιορτή με στον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό για τη λήξη του 5Χ5

DSC_0405
ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ποδοσφαίρου 5Χ5 που πραγματοποιήθηκε και εφέτος με την επιμέλεια του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού αναδείχθηκε πρώτη η ομάδα «Bit Of Salt» και κυπελλούχος η ομάδα της «Απόσυρσης». Επίσης, τον τίτλο «κύπελλο ήθους» για δεύτερη χρονιά το πήρε η ομάδα του Δρυού. Σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, βραβεύτηκε ως καλύτερος τερματοφύλακας της σεζόν ο Σομπόνης Σπανόπουλος από την ομάδα «Bit Of Salt», MVP ο Μπάλιος Γιώργος από την ομάδα «Μαύροι Πάνθηρες» και πρώτος σκόρερ ο Κορρές Γιώργος από την ομάδα της «Απόσυρσης». Αναμνηστικά απονεμήθηκαν σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος…

Στην γιορτή λήξης τα μέλη του γυναικείου τμήματος του συλλόγου παρουσίασαν έναν φιλικό αγώνα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με πάθος, φάσεις και γκολ.
Η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς ήταν η ομάδα των κορασίδων του συλλόγου που έκανε γονείς και μέλη του Μαρπησσαϊκού να υποκλιθούν στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και διακρίθηκαν στο φετινό πρωτάθλημα στις Κυκλάδες κατακτώντας την δεύτερη θέση.
Για την προσφορά τους στον σύλλογο βραβεύτηκαν και δυο παλαίμαχοι της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μαρπησσαϊκού ο Τσιγώνιας Δημήτριος και ο Τζιώτης Γεώργιος.
Η βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα στον ουρανό της Μάρπησσας, μεζέδες ,μουσική και όλο τον κόσμο να δίνει συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους αθλητές για την προσπάθεια τους.

20140316-122939.jpg