Η αντιδήμαρχος Πάρου Μαρία Χανιώτη την «ψώνισε» … τελείως!

 ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

m-xanioti_blaxogiannis_1
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ δελτία τύπου μέσα από τα οποία στέλνει μηνύματα, λες και είναι η Ίντιρα Γκάντι, δίνει στη δημοσιότητα ενόψει εκλογών η Μ. Χανιώτη πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής Δήμου Πάρου και προσφάτως διορισθείσα αντιδήμαρχος στο πλευρό του ΠΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ δημάρχου της χώρας Χρ. Βλαχογιάννη.

ΧΩΡΙΣ να έχουν πολιτική ντροπή, αφού η Πάρος τα τελευταία χρόνια που διοικούν το Δήμο της Πάρου το νησί σημειώνει τις χειρότερες επιδόσεις του στον τουριστικό τομέα με βάση τα στοιχεία, αναφέρονται σε «μηνύματα συσστράτευσης για τον τουρισμό» μέσα από προεκλογικές εκδηλώσεις που έχουν το θράσος να ονομάζουν «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ» τουριστικής πολιτικής.
Θαυμάστε το σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε μετά από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 4|4 Νάουσα:
«Μήνυμα συστράτευσης όλων των επαγγελματιών και των τουριστικών φορέων του νησιού για την ενίσχυση της τουριστικής προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Πάρου και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κα Μαρία Χανιώτη σε ανοικτή ενημερωτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Απριλίου στη Νάουσα.
Πραγματοποιήθηκε απολογισμός του έργου που επιτελέσθηκε τα τελευταία δύο χρόνια με παρουσιάσεις από την κυρία Χανιώτη και το Γενικό Διευθυντή της εταιρίας συμβούλων του Δήμου, MTC GROUP κο Μπίτζιο και ακολούθησαν τοποθετήσεις των παρισταμένων».

Υπάρχουν και άλλα

Οι μισθωτές δουλάρες που θέλουν να ονομάζονται δημοσιογράφοι δεν μας έδειξαν αυτή τη φορά πόσοι παρακολούθησαν την προεκλογική φιέστα του δημάρχου και της αντιδημάρχου στη Νάουσα.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι αυτή η «μεγαλειώδης» συνάντηση που έγινε σκοπίμως στην μικρή αίθουσα του Αγίου Αθανασίου είχε μέσα 30 άτομα, εκ των οποίων οι 20 ήταν άνθρωποι του τουρισμού που πήγαν να πληροφορηθούν εξαιτίας του επαγγελματικού τους αντικειμένου και όχι επειδή ανήκουν στους οπαδούς της κας Χανιώτη και του κ. Βλαχογιάννη. Μάλιστα, ασκήθηκε και κριτική για την οποία το δελτίο τύπου δεν γράφει κουβέντα!

Για τα καζάντια των τελευταίων ετών στον τουρισμό του νησιού, οι εκπρόσωποι της μνημονιακής δημοτικής αρχής Πάρου – μη μπορώντας να παραδεχθούν τις τεράστιες δικές τους ευθύνες – προσπάθησαν να αποδώσουν τα δυσάρεστα φαινόμενα στην έλλειψη αεροδρομίου.
Λες και γι’ αυτό το θέμα δεν ευθύνονται οι ίδιοι και τα ψέματα που αραδιάζουν τα τελευταία χρόνια.
Ας μην ξεχνάμε ότι στις δημοτικές εκλογές του 2010 ο δήμαρχος Πάρου έλεγε ότι ολοκληρο το νέο αεροδρόμιο θα λειτουργούσε το ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ 2014.!

20140316-122939.jpg

Advertisement