ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ | «Ηρωικός» ναυταθλητισμός από το ΝΟΑ

rhodes 2014 128

 

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ συμμετείχε με αποστολή 5 αθλητών στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου οptimist & laser Ν. Αιγαίου που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου ΡΟΔΟΥ στις 22-25/03/2014.
Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για τους μικρούς αθλητές του ομίλου οι οποίοι τελικά κατάφεραν να τερματίσουν:
Κατηγορία laser

  • ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8ος στα αγόρια και 13ος στην γενική κατάταξη Κατηγορία optimist
  • ΦΑΡΟΥΠΟΥ ΜΑΡΙΑ 12η στα κορίτσια και 29η στην γενική κατάταξη
  • ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 19ος στα αγόρια και 31ος στην γενική κατάταξη
  • ΚΟΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 25ος στα αγόρια και 42ος στην γενική κατάταξη
  • ΑΠΟΚΟΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 42ος στα αγόρια και 61ος στην γενική κατάταξη, ο οποίος κατέκτησε και το τιμητικό κύπελλο για τον πιο μικρό αθλητή των αγώνων.

Οι επόμενοι αγώνες

Οι επόμενες αποστολές του ομίλου θα είναι τα πανελλήνια πρωταθλήματα optimist & laser και το πανελλήνιο κύπελλο 11χρονων αθλητών.
Σε σχετική του ανακοίνωση το Δ.Σ. ευχαρίστησε όλους εκείνους, είτε άτομα, είτε εταιρείες που βοηθούν στη λειτουργία του συλλόγου μέσα σε ένα πολύ δύσκολο κλίμα δυσπραγίας.
Στο τέλος της σχετικής ανακοίνωσης του συλλόγου περιέχεται μία ευχή: «[…] το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας γίνει μια νέα αρχή για την πατρίδα μας και ας φέρει υγεία, χαρά, ειρήνη και ευτυχία σε όλη την ανθρωπότητα. Όσο για τον όμιλο μας, ελπίζουμε σύντομα (..!!!) να αποκτήσει τις πολυπόθητες κτιριακές εγκαταστάσεις που θα δώσουν αέρα πνοής στα παιδιά του ομίλου μας».

20140316-122939.jpg