Πάλι μετάλλια η «Ολυμπιάδα Πάρου»


alex roussou

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα brazilian jiu jitsu η ομάδα «Ολυμπιάδα Πάρου». Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό κέντρο πάλης στα Άνω Λιόσια. Η συμμετοχή της Παριανής ομάδας αποφασίστηκε με σκοπό να αποκτήσουν οι αθλητές εμπειρίες.
Η ομάδα περιελάμβανε στην αποστολή της 12 αθλητές οι οποίοι έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν. Πρόκειται για τους:
m xaniotis aponomi
1) Αλεξάνδρα Ρούσου, χρυσό μετάλλιο μπλέ ζώνη,
2) Κλαμπατσέας Γεώργιος, χάλκινο μετάλλιο μπλέ ζώνη,
3) Χανιώτης Μάριος, χάλκινο μετάλλιο άσπρη ζώνη,
4) Σιφναίος Αναστάσιος, χάλκινο μετάλλιο άσπρη ζώνη,
5) Ρούσσος Θεοδόσης, χάλκινο μετάλλιο άσπρη ζώνη,
6) Μισιάρη Άννα, χάλκινο μετάλλιο άσπρη ζώνη,
7) Στέφανος Δουδούμης, χάλκινο μετάλλιο άσπρη ζώνη.

Τονίζεται ότι ο σύλλογος στην οργανωμένη μορφή του, (ομάδα, προπονητές, γυμναστήριο) λειτουργεί μόνο μερικούς μήνες. Έτσι, γίνεται κατανοητό ότι οι πανελλαδικές διακρίσεις έρχονται πολύ νωρίς, γεγονός που δηλώνει ότι στην Πάρο υπάρχει δυναμικό αθλητών με προοπτικές σε αυτά τα αθλήματα, ενώ είναι σίγουρο ότι και η συστηματική δουλειά που έχει ξεκινήσει ο σύλλογος προσφέρουν το ιδανικό υπόβαθρο.

Νέα τμήματα για μικρούς

IMG_3782Σε σχετική ανακοίνωσή του το σωματείο ενημέρωσε ότι στη σχολή λειτουργούν και παιδικά τμήματα παραδοσιακού ζίου ζίτσου και WTF Taekwondo στα οποία γίνεται ήδη σοβαρή προετοιμασία για αγώνες επίδειξης DUO SYSTEM – POOMSAE. Επίσης λειτουργεί και το αγωνιστικό fight system και για τα δύο αθλήματα.
Τέλος, οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαρίστησαν όλους όσους υποστηρίζουν την προσπάθεια όχι τόσο γιατί αποδίδει μετάλλια και διακρίσεις τα οποία δίκαια παίρνουν οι αθλητές με τον κόπο τους, αλλά διότι αποτελεί υπερηφάνεια να εκπροσωπεί κανείς το νησί της Πάρου και τον αθλητικό σύλλογο «Ολυμπιάδα Πάρου» πανελλαδικά.

20140401-111527.jpg