Εμφανίστηκε… «Ελέφας» στη Νάουσα Πάρου …και συνεχίζεται

ΜΣΝ

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ μεγάλων αλλαγών και γενικότερων ανακατατάξεων ένας «Ελέφας» μας θυμίζει ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ό,τι μας πληγώνει και να είμαστε πάντα πιστοί σε σταθερές αρχές και αξίες. Ένα έργο που φαίνεται να ισορροπεί ανάμεσα στην «μαύρη» κωμωδία και την σύγχρονη τραγωδία «ανεβάζει» φέτος η Θεατρική Ομάδα Νάουσας Πάρου συνεχίζοντας την 29χρονη αδιάλειπτη πορεία της στα πολιτιστικά της Πάρου.
Το έργο είναι σύγχρονο, γραμμένο εξαιρετικά από τον Κώστα Μποσταντζόγλου, άξιο γιο του αείμνηστου Μποστ και αφορά την ελληνική καθημερινότητα. Μιλάει για ακραίες συμπεριφορές ανθρώπων, για την άμβλυνση των κριτηρίων της καθημερινής μας αισθητικής, κριτικάρει την κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας και ,μέσα από όλα αυτά, αναζητεί τους λόγους που η σύγχρονη Ελληνική κοινωνία εμφανίζεται να έχει χάσει τον προσανατολισμό της.
Το έργο παίζεται ήδη με επιτυχία στη Νάουσα και θα συνεχιστεί, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαρτίου, στις 8:30 μ.μ. στην αίθουσα της Θεατρικής Ομάδας.
Παίζουν οι:

Παναγιώτης Μαθιέλλης, Θεοδώρα Λουκή , Αγγελική Αλιπράντη , και Λευτέρης Διαμαντόπουλος.
Το έργο συνοδεύεται από ζωντανή μουσική. Παίζουν οι: Παναγιώτης Μαθιέλλης, μπαγλαμά, Εμμανουέλα Γαβαλά, τζουρά και τουμπελέκι, Λευτέρης Διαμαντόπουλος, κιθάρα και Φενια Θεοφίλου, πλήκτρα.
Σκηνοθετεί η Υπαπαντή Ρούσσου, τα σκηνικά έκανε η Αγκάτα Χουεντόφσκα-Μαθιέλλη, την μουσική και τη διδασκαλία των τραγουδιών ο Παναγιώτης Μαθιέλλης, την επιμέλεια ήχου η Φένια Θεοφίλου, το μακιγιάζ η Ευαγγελία Βιτζηλαίου, το υποβολείο η Ελευθερία Ζέλκα, τις φωτογραφίες οι Στ. Νιφλής-Γ. Μπαρμπαρήγος, το φροντιστήριο η Σοφία Αγγελοπούλου, την επιμέλεια κοστουμιών η Μαρία Αναγνωστοπούλου, την βιντεοσκόπηση ο Γιώργος Ελευσινιώτης και τους φωτισμούς, την αφίσα και πρόγραμμα ο Λ. Μενέγος.

20140316-122939.jpg