Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εξοικείωσης με τα social media

home_cube
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 Μαρτίου 2014 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκπαίδευσης στη χρήση των συστημάτων κοινωνικής δικτύωσης (social media), μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τη δημοτική βιβλιοθήκη με ευθύνη της κας Εσκαλόνε (υπαλλήλου της) για να εφαρμοστεί σε 6 βιβλιοθήκες του Νοτίου Αιγαίου.
Τριάντα συμπολίτες μας παρακολούθησαν τμήματα της επιλογής τους και εκπαιδεύτηκαν στη χρήση των: κινητών τηλεφώνων, email, skype, twitter, facebook, linkedin, websites, blogging.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε και στο γηροκομείο δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα άτομα της τρίτης ηλικίας να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία.
Εθελοντές εκπαιδευτές του προγράμματος ήταν οι κ.κ. : Μανώλης Ζουμής, Άγγελος Χανιώτης, Σάμουελ Λέκα, Κώστας Στεφανίδης, οι οποίοι επέδειξαν μεγάλο ζήλο και επαγγελματισμό, δημιουργώντας σημειώσεις για τους εκπαιδευόμενους και απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις με επιμονή και υπομονή!

Advertisements
Comments
One Response to “Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εξοικείωσης με τα social media”
  1. Ο/Η social media seo λέει:

    Πολύ γόνιμη η πρωτοβουλία για την διεξαγωγή τέτοιων σεμιναρίων, όπως αυτό για τα social media. Τα τελευταία, εκτός απο το να παρέχουν ψυχαγωγία είναι και επαγγελματικά εργαλεία και η αξιοποίηση τους αυξάνει την παραγωγικότητα και την αποτελσματικότητα όσων τα χρησιμοποιούν. Μπορούν να αξιοποιηθούν πολύ αποτελσματικά για θέματα προώθησης προιόντων και υπηρεσιών, για την εξεύρεση συνεργατών, για brand building, για αύξηση της αναγνωρισιμότητας μια εταιρίας, για την στρατολόγηση προσωπικού καθώς και για την βελτίωση της κατάταξης μιας ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: