ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΟΣ 2014 | Ναι σε όλους, ναι σε όλα αρκεί να κρατήσουμε τις καρέκλες εξουσίας | VOL.1

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ 1

ct-articles-26

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ημέρες, μετά τη γενική απεργία και διαδήλωση για τη διεκδίκηση συνθηκών δημόσιας υγείας της Πάρου, αποκαλύπτεται περισσή πολιτική ξεδιαντροπιά και συγκεκριμένα το «παιχνίδι» που έπαιζε και παίζει η δημοτική αρχή Χρ. Βλαχογιάννη με σκοπό να τα έχει καλά με όλους και να κερδοσκοπεί κοροϊδεύοντας τους Παριανούς πολίτες ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών.
Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε ότι όλο το διάστημα που οι εκπρόσωποι των φορέων της Πάρου που συμμετέχουν στο «Συντονιστικό» πήγαιναν από στενό σε στενό του νησιού για να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν τους πολίτες με σκοπό να συμμετέχουν στις εφετινές εκδηλώσεις διεκδίκησης για την αποκατάσταση των προβλημάτων στο τομέα της δημόσιας υγείας, μέλη της απερχόμενης δημοτικής αρχής υπονόμευαν αυτές τις προσπάθειες…
Την ίδια στιγμή που ο απερχόμενος δήμαρχος Πάρου εμφανιζόταν στις συνεδριάσεις του «Συντονιστικού» δήθεν σαν υπέρμαχος των κινητοποιήσεων και της «ενότητας», από την άλλη, εντεταλμένα στελέχη του υποδαύλιζαν την ανασφάλεια ανθρώπων με επιχειρήσεις στο εμπόριο και τον τουρισμό να εναντιώνονται σιγά – σιγά στις προσπάθειες εκείνων που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, με το πρόσχημα ότι οι διαμαρτυρίες θα δημιουργήσουν δήθεν κακή εικόνα για την Πάρο ενόψει της τουριστικής σεζόν.
Σήμερα αποκαλύπτουμε αυτή τη διπρόσωπη και δίγλωσση τακτική της δημοτικής αρχής Χρ. Βλαχογιάννη πίσω από την οποία κρύβεται ένα χαμηλού επιπέδου πολιτικό παιχνίδι ενόψει δημοτικών εκλογών. Τόσο χαμηλού επιπέδου, όσο χαμηλά έχει καταρρεύσει η τουριστική και εμπορική αξία της Πάρου, όπως την κατάντησε στις ημέρες που ασκεί διοίκηση η δημοτική αρχή Χρ. Βλαχογιάννη.
(Διαβάστε τη συνέχεια στην επόμενη ανάρτηση …)

20140309-124214.jpg