Στη Σαντορίνη (που φαίνεται δεν έχει την τουριστική ανάπτυξη της Πάρου) κάνουν Συντονιστικό για την Υγεία – όπως της Πάρου – μήνα Μάρτιο!

Επειδή ακριβώς βγάζουμε χρήματα από τον τουρισμό, διεκδικούμε δομές υγείας … ΗΛΙΘΙΕ!

20140307-192618.jpg

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ παρακάτω την πρόσκληση του Συντονιστικού Υγείας Θήρας που δραστηριοποιείται για τα ίδια, αυτονόητα πράγματα για τα οποία εργάζεται και το Συντονιστικό Φορέων Υγείας Πάρου.
Κρίμα που η αντιδήμαρχος Πάρου κα Χανιώτη δεν είναι γνωστή στη Σαντορίνη για …

…να «μαλώσει» το Συντονιστικό Θήρας να μην δραστηριοποιείται, γιατί δήθεν κινδυνεύει η τουριστική σεζόν της Σαντορίνης που έχει μόνο 2 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο!
Φαίνεται ότι ο κίνδυνος για τον τουρισμό από τις δραστηριότητες ενός Συντονιστικού για την Υγεία, υπάρχει για τον τουρισμό νησιών που ο τουριστικός τομέας έχει τραγικά συρρικνωθεί σε σχέση με το που βρισκόταν πριν λίγα χρόνια, όπως της Πάρου … χάριν της «μεγάλης» τουριστικής στρατηγικής αυτών που διοικούν το Δήμο Πάρου τα τελευταία χρόνια ….

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ…

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΗΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 στις 11:00 το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας πραγματοποιείται συνέλευση των πολιτών της Σαντορίνης.

  • Το Κέντρο Υγείας Θήρας υπολειτουργεί
  • Το νέο νοσοκομείο παραμένει κλειστό
  • Αποφασίζουμε για ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ
  • Διεκδικούμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ.

Θα λειτουργήσει Γραμματεία από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής, ώστε να συμπληρωθεί η λίστα των ομιλητών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Διοργάνωση: Συντονιστικό Υγείας Θήρας

Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=DrLmXp8q9QI&feature=youtu.be

20140307-191256.jpg

Εδώ μία φωτογραφία της τουριστικής Σαντορίνης. Αυτό που φαίνεται στη θάλασσα λέγεται ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ και είναι γεμάτο τουρίστες. Αυτά συμβαίνουν στη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ Σαντορίνη:

20140307-191902.jpg