Υποκριτική και «πονηρή» ανακοίνωση δημάρχου Πάρου για Άδωνη

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Τα καρναβάλια τελείωσαν κ. Βλαχογιάννη!

20140304-110026.jpg

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 Μαρτίου και αφού είχε διαβάσει την εφημερίδα μας «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» στην οποία δημοσιεύονταν οι αντιδράσεις του υπουργού υγείας Άδ. Γεωργιάδη σχετικά με την κινητοποίηση των Παριανών και Αντιπαριανών μέσω του δημοψηφίσματος της 16|2 και της γενικής απεργίας και διαδήλωσης της 26|2, ο απερχόμενος δήμαρχος Πάρου του ΠΑΣΟΚ Χρ. Βλαχογιάννης δημοσιοποίησε ανακοίνωση…

Υποκρισία άνευ ορίων!

Ο απερχόμενος δήμαρχος Χρ. Βλαχογίαννης κατά τις ημέρες του οποίου πραγματοποίηθηκε η αποψίλωση του Κέντρου Υγείας από προσωπικό, στην ανακοίνωση του αυτή διατύπωσε λεονταρισμούς και κούφια λόγια, ανέξοδα, κατά των απαράδεκτων δηλώσεων του υπουργού.
Ο απερχόμενος δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης κατά τις ημέρες του οποίου οι μνημονιακές πολιτικές (και αυτές εναντίον του Κέντρου Υγείας Πάρου) του «προστάτη» του υπερυπουργού των μνημονίων Γ. Ραγκούση έγιναν θεσμός στο Δήμο Πάρου, τώρα, στην ανακοίνωση εναντίον του Γ. Γεωργιάδη, παρίστανε το «παλικαράκι».

Ο απερχόμενος δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης κατά τις ημέρες του οποίου οι φορείς που συμμετείχαν στο Συντονιστικό τον ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ το 2010, το 2011 και το 2012 να συμμετάσχει σε δυναμικές ενέργειες διεκδίκησης ενάντια στην υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας με αρχή την απώλεια των παιδίατρων από το 2010, και αυτός ΑΡΝΙΟΤΑΝ για να μην «στεναχωρήσει» την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, τώρα, προσπαθεί να παραστήσει τον υπέρμαχο και μπροστάρη των κινητοποιήσεων.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης ακόμη και τους τελευταίους μήνες, ενώ όλοι όσοι συμμετείχαν στο Συντονιστικό αφιέρωναν όλο τον χρόνο τους για να πετύχει το πρωτοφανές στην Ελλάδα πρώτο τοπικό δημοψήφισμα, εκείνος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Μ. Κωβαίο, δεν δίστασαν κατά την ίδια χρονική περίοδο να ανοίξουν εσωτερικό πόλεμο για το ποιος από την παράταξή τους θα κρατήσει την καρέκλα του δημάρχου! Εκτός από μία περίπτωση δημοτικής συμβούλου, όλοι οι άλλοι δεν συμμετείχαν σε καμία οργανωτική προσπάθεια για το δημοψήφισμα, γιατί είχαν το νου τους στη μάχη για την «καρέκλα», το «κεχρί» που λέει και ο λαός.

Η σκοπιμότητα

Με τέτοια περισσή υποκρισία ο απερχόμενος δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη της δημοτικής του αρχής, προσπαθούν να διασωθούν στα μάτια των Παριανών ενόψει δημοτικών εκλογών. Την ανακοίνωση δήθεν εναντίον του Άδ. Γεωργιάδη δεν την εξέδωσαν για να διαδραματίσει κάποιο ρόλο υπέρ του αγώνα των νησιών μας. Την εξέδωσαν για να τη διαβάσουν οι Παριανοί και να νομίζουν ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης έχει τη δυνατότητα να αντιπαρατεθεί με την κεντρική εξουσία.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ότι ο Χρ. Βλαχογιάννης και οι συν αυτώ είναι δεδηλωμένοι οπαδοί των μνημονίων, αφού υιοθέτησαν κατά την τελευταία τετραετία αδιαμαρτύρητα όλες τις μνημονιακές πολιτικές που επιβλήθηκαν, ενώ επέβαλαν και πολιτικές μνημονίων χωρίς η τρόικα και η Βουλή να το έχουν ζητήσει, όπως στην περίπτωση της καταχρηστικής περικοπής μισθών κατά των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΠ. Επίσης, είναι γνωστή η «ζεστασιά» με την οποία δέχονται να αποτελέσουν τον εισπρακτικό μηχανισμό της συγκυβέρνησης στην επιβολή χαρατσιών εναντίον των πολιτών της Πάρου.

ΤΕΛΟΣ, αποτελεί τουλάχιστον κοροϊδία η δημοτική αρχή που καθιέρωσε στην Πάρο την υποκριτική πολιτική διγλωσσία, να καπηλεύεται τους αγώνες των Παριανών πολιτών, την ίδια στιγμή που πιάστηκε να εκθρέφει την υπονόμευση τους μέσω της νέας αντιδημάρχου και υπεύθυνης τουρισμού Μ. Χανιώτη.
Το αγαπημένο νέο «ταλέντο» στην πολιτική υποκρισία και τη λογική του «καλοχαιρέτα» της παράταξης Χρ. Βλαχογιάννη την οποία ο τελευταίος προσφάτως αναβάθμισε σε αντιδήμαρχο, όλο το τελευταίο διάστημα καιροσκοπούσε τη συμπάθεια των πολιτών με υποκριτικές αναρτήσεις στο facebook, με δηλώσεις και φωτογραφίες δήθεν υπέρ των δυναμικών κινητοποιήσεων για την υγεία, ενώ την ίδια στιγμή στο παρασκήνιο κατηγορούσε σε ξενοδόχους και σε εμπόρους το Συντονιστικό Φορέων την Υγεία δήθεν ότι καταστρέφει την ανύπαρκτη – ούτως ή άλλως – τουριστική της πολιτική, με το να εμφανίζει την Πάρο ότι δεν έχει γιατρούς!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για την κλασική υποκριτική πονηριά με την οποία νομίζουν ότι θα κοροϊδεύουν για πάντα τους Παριανούς. Εμείς νομίζουμε ότι 8 χρόνια ΗΤΤΑΣ για την Πάρο είναι αρκετά με τη δημοτική αρχή Χρ. Βλαχογιάννη.
Ας γυρίσουμε σελίδα, ας ξεφύγουμε από το ψέμα, την ήττα και τη φτώχεια στην οποία με τις πονηριές τους οδήγησαν της Πάρο. Πονηριές που μόνο τους ίδιους ωφελησαν.

Η ανακοίνωση Χρ. Βλαχογιάννη

Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:
«Ο Υπουργός Υγείας, ανταγωνιζόμενος προφανώς τον Προπετή, έσπευσε με δηλώσεις του να προσπαθήσει να ακυρώσει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Πάρου, προφασιζόμενος για λόγους
εντυπώσεων, ότι έγιναν λόγω προεκλογικής περιόδου (!).
Θυμίζουμε στον κ. Γεωργιάδη ότι οι κινητοποιήσεις του συντονιστικού οργάνου, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι φορείς του νησιού, γίνονται εδώ και τρία χρόνια (!) με διάφορους τρόπους ακόμα και με συγκέντρωση 700 Παριανών έξω από το Υπουργείο Υγειάς πριν από ένα χρόνο.

Η υγεία των κατοίκων ενός νησιού, που προσφέρει στην εθνική οικονομία μέσω του Τουρισμού αλλά και των άλλων επαγγελματικών ενασχολήσεων, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με προσχηματικές δικαιολογίες που αγγίζουν τα όρια της αστειότητας!
Αν ο κ. Γεωργιάδης «βλέπει» πίσω από κάθε δίκαιο αίτημα προεκλογικές σκοπιμότητες, προφανώς «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια».
Εμείς ΔΕΝ παίζουμε με την υγεία των ανθρώπων μας. ΔΕΝ θα υποστείλουμε τη σημαία των αγώνων μας μέχρι να ασχοληθεί η ηγεσία του Υπουργείου σοβαρά με το πρόβλημα, δίνοντας συγκεκριμένα, μόνιμα και οριστικά αποτελέσματα, μακριά από τακτικισμούς του «στρίβειν δια του αρραβώνος».

20140304-104121.jpg