Διακρίσεις και συμμετοχές εμπειρίας για τους αθλητές του ΝΟΠ

image004

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ της αγωνιστικής ομάδας σκαφών του ΝΟΠ τύπου optimist συμμετείχαν σε δυο διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν σε Ναυτικούς Ομίλους της Αττικής προκειμένου να εξοικειωθούν στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή αλλά και να νοιώσουν τον συναγωνισμό με αθλητές του κέντρου. Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου, καθώς συμμετείχαν καταξιωμένοι για την ηλικία τους αθλητές που έχουν κατακτήσει θέσεις σε βάθρα τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό…
Στις αποσκευές τους οι Παριανοί αθλητές έφεραν εκτός από διακρίσεις και καλές θέσεις στις βαθμολογίες, αποκόμισαν γνώσεις και εμπειρίες χρήσιμες για τους επερχόμενους αγώνες που είναι το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν. Αιγαίου και νήσων καθώς και τα πανελλήνια πρωταθλήματα της κατηγορίας. Σε ανακοίνωση του συλλόγου διατυπώνεται η άποψη ότι: τα αποτελέσματα έρχονται ως επιβράβευση των  προσπαθειών του ομίλου επί συναπτά έτη, της αρωγής των γονιών στην κοινή μας προσπάθεια, αλλά και της συμβολής του προπονητικού team και ιδιαίτερα, του κ. Σωτηρίου Βασίλη που χρόνια τώρα διατηρεί το επίπεδο των αθλητών  ψηλό καθιστώντας  τους αθλητές μας αξιόμαχους έτσι, ώστε να συνεχίσουν στο μέλλον να φέρνουν διακρίσεις στο νησί μας».

Οι θέσεις

image002
Στον πρώτο αγώνα που συγκέντρωσε 137 συμμετοχές με διοργανωτή τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας οι αθλητές της Πάρου πέτυχαν:
· Σκιαδά Αικατερίνη 11η θέση γενικής κατάταξης (δεύτερη θέση στα κορίτσια που γεννήθηκαν το 2001).
· Μαλατέστα Πωλίνα 25η θέση γενικής κατάταξης.
· Μυτιληναίος Ανδρέας 40η θέση γενικής κατάταξης.
· Τριανταφύλλου Άρτεμις 45η θέση γενικής κατάταξης
· Μπρούσης Βίκτωρ την 3η θέση της γενικής κατάταξης των 11χρόνων.
· Παναγιωτίδης Κωνσταντίνος την 14η θέση της γενικής κατάταξης των 11χρόνων, (2η θέση στα αγόρια που γεννήθηκαν το 2004).

Στον δεύτερο αγώνα που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Δελφιναρίου με συμμετοχή 135 αθλητών από πολλούς ομίλους συναγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές ταυτόχρονα (αγόρια – κορίτσια – παίδες κορασίδες), η κατάταξη έχει ως εξής:

· Μπρούσης Βίκτωρ 2ος στην κατηγορία των 11χρόνων και 24ος γενικής κατάταξης.
· Σκιαδά Αικατερίνη 26η γενικής κατάταξης.
· Μυτιληναίος Ανδρέας 27ος γενικής κατάταξης.
· Τριανταφύλλου Άρτεμις 44η γενικής κατάταξης.
· Μαλατέστα Πωλίνα 45η γενικής κατάταξης.
· Καλαργύρος Μιχάλης 46ος γενικής κατάταξης.
· Παναγιωτίδης Κωνσταντίνος 48ος γενικής κατάταξης.

20140224-182048.jpg