Ο Ν. Σαρρής υποψήφιος δήμαρχος Πάρου με την ΚΕΠ – ΟΣΑ

 sarris_foto

 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν διαδικασίες για τη ανάδειξη επικεφαλής υποψήφιου δημάρχου στην δημοτική παράταξη ΚΕΠ-ΟΣΑ που φιλοδοξεί να διεκδικήσει το δήμο Πάρου στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου 2014.
Στη συνεδρίαση που έγινε στην Παροικιά συμμετείχαν περίπου 70 άτομα και αφού αντάλλαξαν απόψεις έγινε διαδικασία εκλογών μεταξύ του Ν. Σαρρή και του Γ. Καβάλη. Επικράτησε ο πρώτος ο οποίος δύο ημέρες μετά δημοσιοποίησε τη δήλωση που ακολουθεί:  
«Η απόφαση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών (ΚΕΠ-ΟΣΑ) να είμαι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις Δημοτικές Εκλογές του Μάιου, με τιμά και με φορτώνει με βαριές ευθύνες, τις οποίες αναλαμβάνω, γιατί η Κίνηση μας:
1/. Εννοεί να συγκρουστεί με τις πρακτικές που οδήγησαν στη καθολική κρίση και διαφθορά, πρακτικές που ασκήθηκαν στη κορυφή και δυστυχώς διαδόθηκαν και εμπεδώθηκαν ως τη τελευταία τοπική κοινότητα.
2/. Εννοεί να λειτουργεί στη πράξη σύμφωνα με αρχές Άμεσης Δημοκρατίας, πράγμα που χρειάζεται τόλμη και συνεχή άσκηση.

Χωρίς καμιά διάθεση διεκδίκησης τίτλων και πρακτικών αρχηγού, ως ίσος προς ίσους, θέτω τον εαυτό μου πρώτα στη διάθεση και στη κρίση της Κίνησης και κυρίως στη διάθεση της Παριανής Κοινωνίας, και καλώ με τη σειρά μου όλους εκείνους, που με τίμιες και ανυστερόβουλες προθέσεις θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη πρόκληση μιας νέας εποχής για το Νησί μας, να συστρατευτούν μαζί μας.
Σ’ αυτούς τους Δύσκολους Καιρούς, να βγούμε από την αδιαφορία και το βόλεμα του καναπέ, ν’ αφήσουμε πίσω τη μιζέρια, να ξαναβρούμε την αισιοδοξία μας , να σφυρηλατήσουμε τη συνοχή μας βήμα – βήμα».

20140224-182048.jpg