Λόγω Πάριου, η φωνή των Παριανών και Αντιπαριανών βγήκε στον ΣΚΑΙ

Προβολή των αιτημάτων των νησιών μας με ενέργειες του τραγουδιστή
Ο υπουργός την ίδια στιγμή ήταν στην αντίστοιχη εκπομπή του MEGA και έκανε το κορόιδο ….

20140301-091738.jpg
(Φωτο: Robert van der Most)

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ του Γ. Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ αναδείχθηκε εκτεταμένα το αίτημα Πάρου και Αντιπάρου για αποκατάσταση των υποδομών δημόσιων υπηρεσιών υγείας στα νησιά μας.
Ο προεδρεύων του Συντονιστικού Φορέων για την Υγειά, Κ. Αργουζής, ανέλυσε …

διεξοδικά τις θέσεις των πολιτών των νησιών μας και τα αιτήματα τους, όπως διατυπώθηκαν αναμφισβήτητα από το πρώτο τοπικό δημοψήφισμα της χώρας στις 16 Φεβρουαρίου 2014 και την μαζική απεργία και διαδήλωση στις 26|2.

20140301-090126.jpgΟ δημοσιογράφος ρώτησε για την αντίδραση του αρμόδιου υπουργού Άδ. Γεωργιάδη, δηλαδή αν έχει ανταποκριθεί καθόλου στα αιτήματα των πολιτών. Ο Κ. Αργουζής υπενθύμισε ότι το Συντονιστικό του έχει ζητήσει ραντεβού από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του, ενώ δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι πολίτες της Πάρου και Αντιπάρου σύντομα θα τον συναντήσουν για να του παραδώσουν επίσημα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, είτε κλειστεί ραντεβού, είτε όχι.

Έχει σημασία ότι οι δύο παρουσιαστές της πρωινής αυτής εκπομπής διατύπωσαν ρητά την προσωπική τους άποψη ότι η κυβέρνηση και ο υπουργός έχουν την υποχρέωση άμεσα να καλύψουν τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Πάρου, αφού η χώρα επί χρόνια εισπράτει πάρα πολλά έσοδα από τον τουρισμό των νησιών με τον κόπο των νησιωτών. «Ο τουρισμός χρειάζεται και φροντίδα και υποδομές» είπαν χαρακτηριστικά.

20140301-085945.jpgΑξίζει να αναφέρουμε ότι την προβολή του θέματος των νησιών μας με πλάνα από τις διαδηλώσεις και το δημοψήφισμα έχει προωθήσει στα πανελλαδικά κανάλια της Αθήνας ο συμπατριώτης μας Γιάννης Πάριος. Ο προεδρεύων του Συντονιστικού Κ. Αργουζής ευχαρίστησε δημόσια τον τραγουδιστή εκ μέρους των Φορέων μελών του οργάνου.

20140301-092227.jpg