Μία μεγάλη συγκέντρωση στην Πάροικια σε συνέχεια του δημοψηφίσματος

20140226_111928
ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ τους να αποκατασταθεί η κανονική λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου με τη στελέχωση των βασικών θέσεων σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό διαδηλώνουν σήμερα Παριανοί και Αντιπαριώτες με μία πολύ μεγάλη συγκέντρωση που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή.
Στη συγκέντρωση που ξεκίνησε στις 10 το πρωί παρευρίσκονται κάτοικοι από όλα τα χωριά και τους οικισμούς των δύο νησιών, ενώ εκπροσωπούνται δυναμικά όλες οι ηλικίες…

Επισημαίνεται ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν γίνει τρεις αντίστοιχες τέτοιες διαδηλώσεις για το ίδιο θέμα, με παράλληλες απεργίες όλων των τοπικών υπηρεσιών και επιχειρήσεων. Επίσης, πέρυσι πραγματοποιήθηκε διαδήλωση και πορεία 1000 Παριανών και Αντιπαριανών για το ίδιο θέμα, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το υπουργείο υγείας για να λάβουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από τον τότε υπουργό, ενώ είχαν διανύσει την απόσταση μέχρι τη Βουλή για να ενημερώσουν επί του προβλήματος τους υπεύθυνους των κόμματων.
Η σημερινή διαδήλωση είναι η συνέχεια του πρώτου τοπικού δημοψηφίσματος στη χώρα που έγινε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στα δύο νησιά, στο οποίο συμμετείχαν 5.419 Παριανοί και Αντιπαριώτες οι οποίοι με τη  ψήφο τους επικύρωσαν την ύπαρξη του σοβαρού προβλήματος, τη διάθεση τους να διεκδικήσουν λύση των προβλημάτων, ενώ επικύρωσαν ως πρώτη δράση τη σημερινή διαδήλωση.

Είναι βέβαιο ότι το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στο υπουργείο υγείας, του οποίου ο υπουργός αποτελεί ερώτημα αν θα έχει την ευαισθησία να δώσει λύσεις. κατόπιν όλων των προαναφερθέντων κορυφαίων εκδηλώσεων των πολιτών των δύο νησιών που ενδεικτικά αναφέρεται ότι δεν έχουν παιδίατρο τα τελευταία τρία χρόνια.