ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ | Φουλ οι μηχανές Πάρου και Αντιπάρου για το δημοψήφισμα υπέρ των αγώνων για το Κέντρο Υγείας

prwto_thema_foto_2
ΤΟ «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ» των φορέων Πάρου – Αντιπάρου που ασχολείται με την προώθηση των αιτημάτων των πολιτών για αποκατάσταση των βασικών υποδομών και προϋποθέσεων στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας Πάρου και Αντιπάρου, εργάζεται πυρετωδώς για να καλύψει τα εκ των αναγκαστικών συνθηκών κενά που δημιουργήθηκαν στις προσπάθειες κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.
ΜΕΓΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ για τους ανθρώπους του «Συντονιστικού» είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών Πάρου και Αντιπάρου στο σχετικό δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί για το θέμα της υγείας στις 16 Φεβρουαρίου 2014.
Σε αυτή τη κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση στις 14|01. Στη συνέχεια δημοσιοποιήθηκε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι για τις ενημερωτικές συναντήσεις που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες σε κάθε γειτονιά της Πάρου και της Αντιπάρου, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν για το τι θα γ΄ίνει στις 16 Φεβρουαρίου. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο της γραμματείας του «Συντονιστικού»:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ
«Συνεδρίασε χθες Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, η Γραμματεία του Συντονιστικού Υγείας Πάρου-Αντιπάρου με αποκλειστικό θέμα την συνέχιση των πρωτοβουλιών και δράσεων που απαιτούνται ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία το Δημοψήφισμα της 16ης Φεβρουαρίου 2014. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επισημάνθηκε το γεγονός ότι βρισκόμαστε πλέον σε απόσταση μόλις ενός μήνα από την ημερομηνία διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η μεγαλύτερη δυνατή ενεργοποίηση των φορέων και των πολιτών που πλαισιώνουν το Συντονιστικό.

Στην κατεύθυνση αυτή, επισημάνθηκε το γεγονός ότι η άρτια προετοιμασία του Δημοψηφίσματος οφείλει να είναι υπόθεση πολύ περισσότερων πολιτών και φορέων από όσους έχουν συμβάλει μέχρι τώρα στην όλη προσπάθεια και αναγνωρίστηκε ο σημαντικός ρόλος που έχουν να παίξουν το επόμενο διάστημα ΟΛΑ τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών της Πάρου & της Αντιπάρου. Στα πλαίσια αυτά, προκρίθηκαν οι ακόλουθες δράσεις:
1) Συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συντονιστικού την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την προετοιμασία του Δημοψηφίσματος.
2) Συνάντηση του Συντονιστικού με εκπροσώπους φορέων και πολιτών στην Αντίπαρο με προτεινόμενη ημερομηνία την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014.
3)
Πραγματοποίηση συγκέντρωσης στην Παροικιά την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ στην αίθουσα του Αρχιλόχου, με όσο το δυνατόν πιο διευρυμένη συμμετοχή όλων των φορέων και πολιτών του νησιού με στόχο τη στήριξη  του Δημοψηφίσματος.
4) Πραγματοποίηση εντός του προσεχούς δεκαημέρου, ειδικής συνάντησης του Συντονιστικού με όλους τους φορείς των εκπαιδευτικών κοινοτήτων της Πάρου & Αντιπάρου (γονείς, εκπαιδευτικοί & μαθητές)».

20131115-161657.jpg