ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ | Το γαρ πολύ της ματαιοδοξίας … γεννά παραφροσύνη!

Dante_Gabriel_Rossetti_-_Lady_Li-1
ΓΙΑ ΕΣΑΣ που είχατε αγωνία που ήταν η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού (και πολλών άλλων) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου του ΠΑΣΟΚ, κα Φτακλάκη, σας παραθέτουμε ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ δελτίο τύπου, με τη φωτογραφία που η ίδια διάλεξε να μας στείλει. Αφού διαβάσετε και κυρίως δείτε τα παρακάτω, ενόψει εκλογών για την Περιφέρεια, αναλογιστείτε:
α) Τι σχέση έχει η λέξη «μέτρο» με τα όσα διαβάσατε και κυρίως με τα όσα είδατε;
β) Γιατί θα πρέπει ένας αιρετός να μας ενημερώνει που περνά τις γιορτές του;
γ) Γιατί θα πρέπει ένας υπάλληλος της Περιφέρειας να εργαστεί προκειμένου να γράψει και να αποστείλει ένα τέτοιου είδους δελτίο τύπου;
Διαβάστε …

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014
Θέμα: Η Αντιπεριφερειάρχης Ελευθερία Φτακλάκη στο Καστελόριζο για τα Θεοφάνεια

DSC_0572
«Στο Καστελόριζο μετέβη την Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Ελευθερία Φτακλάκη, για να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις των Θεοφανείων ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Στο ακριτικό νησί την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος και ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγος Δημήτρης Ρέσκος. Μετά τον εορτασμό των Θεοφανείων οι επίσημοι παρευρισκόμενοι επισκέφθηκαν τις δύο νησίδες του συμπλέγματος του Καστελόριζου, την Στρογγύλη και την Κυρά της Ρω».

ΣΧΟΛΙΟ: Όπως βλέπετε, η αντιπεριφερειάρχης εκτίμησε ότι σημαίνουσα προσωπικότητα είναι ο εαυτός της και διάλεξε την εν λόγω φωτογραφία για να προβληθεί από τα ΜΜΕ των νησιών σχετικά με την εκδήλωση.