Οι γιορτές στη Νάουσα από το Σύλλογο Γυναικών

naousa_foto
ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας ενημέρωσε για τη σύνθεση του διοικητικού του συμβουλίου μετά τις τελευταίες εκλογές, καθώς και το τελικό πρόγραμμα για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

Α) ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου που προέκυψε από τις εκλογές της 1ης Δεκεμβρίου. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η εξής: Πρόεδρος: Ελευθερία Μπαρμπαρίγου, Αντιπρόεδρος: Μαρία Τριπολιτσιώτου –Τσουνάκη, Γραμματέας: Ζαμπία Κωβαίου, Ταμίας: Μαργαρίτα Σπύρου, Μέλη: Ευανθία Βεντουρή, Ευαγγελία Ζουμή, Ανθούλα Θεοδωράκου.
Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων»: Μαρία Τριπολιτσιώτου – Τσουνάκη, Ανθούλα Θεοδωράκου…
Β) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

Μετά από γενικότερη απαίτηση το παζάρι φέτος θα είναι τελικά διήμερο! Πραγματοποιείται Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, από τις 10:00 έως τις 20:00, στην Αίθουσα Τέχνης του Αγίου Αθανασίου στη Νάουσα, με ζεστό κρασί, λουκουμάδες και πολλά γλυκά και κεράσματα.
Το πρόγραμμα των δύο ημερών θα έχει ως εξής:
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου:
10:00: έναρξη Παζαριού.
12:00: Διαδραστικό Παραμύθι με τον τίτλο: «Ο κύριος Τουν – Τουν και τα παιχνίδια των Χριστουγέννων», με την «Πριγκίπισσα των Ξωτικών», το «Ξωτικό Ξεφτέρη» και φυσικά το κοινό!
19:00: Εμφάνιση της Χορωδίας του Ιερού Προσκυνήματος Εκατονταπυλιανής Πάρου με Βυζαντινούς Ύμνους για το 12ήμερο.
20:00: Λήξη 1ης μέρας Παζαριού.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου:
10:00: έναρξη 2ης μέρας Παζαριού.
12:00: Ανάγνωση Χριστουγεννιάτικων Παραμυθιών από τη Μαρίνα Δράγαζη.
18:00: Μοίρασμα δώρων στα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη.
20:00: Λήξη του Παζαριού.

Και τις δύο ημέρες διάρκειας του παζαριού θα τιμήσει τις εκδηλώσεις με την παρουσία του ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα υποδέχεται τα παιδιά στο σπιτάκι του και θα φωτογραφίζεται μαζί τους. Όλη την Κυριακή θα υπάρχουν στο προαύλιο φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά, ενώ το απόγευμα θα γίνεται και facepainting από την Ασπασία Κωβαίου.
Φέρτε την παρέα και το κέφι σας, για να περάσουμε όμορφα αλλά και να βοηθήσουμε όσους

Γ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

Όλο το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του συλλόγου για τη διάρκεια των γιορτών έχει ως εξής:
– 21-22 Δεκεμβρίου 2013: Εορταστικό Παζάρι στην αίθουσα Τέχνης Αγ. Αθανασίου με ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις.
– 25 Δεκεμβρίου 2013: Κάλαντα Χριστουγέννων στα στενά του χωριού. Συγκέντρωση όσων θέλουν να συμμετάσχουν στην αίθουσα Τέχνης Αγ. Αθανασίου στις 10:30.
– 29 Δεκεμβρίου 2013: Εορταστική Μουσική Εκδήλωση στην αίθουσα Τέχνης Αγ. Αθανασίου, με ντόπιους μουσικούς και άφθονο κρασί και μεζέδες.
– 5 Ιανουαρίου 2014: Κάλαντα Φώτων σε εξοχικές περιοχές. Συγκέντρωση όσων θέλουν να συμμετάσχουν στην αίθουσα Τέχνης Αγ. Αθανασίου στις 16:00.
– 6 Ιανουαρίου 2014: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μαζί με τη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Κυκλάδων, στην αίθουσα «Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ» στις 18:00.

Δ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014 στις 18:00 στην αίθουσα «Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ», ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας μαζί με την Δημοτική Κοινότητα Νάουσας και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

20131115-161657.jpg