Νέα επαίσχυντη ανακοίνωση δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3 | Για πλαστογράφους και ηλίθιους
Οι απλοί πολίτες, ας διαβάσουν για να ενημερωθούν ενόψει δημοτικών εκλογών…

blaxogiannis_text

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πάρου του Χρ. Βλαχογιάννη εξέδωσε σήμερα χωρίς να εκπλήσσει κανέναν μία κατάπτυστη, ψευδή και πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας ανακοίνωση που αφορά τον Κώστα Δραγάτη, εκδότη της εφημερίδας «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου» με σκοπό να διαφύγει από την κριτική που του ασκεί ως δημοσιογράφος.

ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ:

Α) Ο δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης πριν δύο περίπου μήνες προέβη στις εξής παράνομες πράξεις
1) κατασκεύασε πλαστό δημόσιο έγγραφο που εμφανιζόταν ότι δήθεν είχε υποβάλει στο πρωτόκολλο του Δήμου Πάρου ανύπαρκτο πρόσωπο,
2) χρησιμοποίησε το πλαστό δημόσιο έγγραφο που κατασκεύασε, δίνοντας το για δημοσίευση σε μέσα ενημέρωσης της Πάρου, για να συκοφαντήσει τον Κ. Δραγάτη και τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Αγγ. Πατέλη που είχαν ασκήσει κριτική στον δήμαρχο Χρ. Βλαχογιάννη,
3) Ύστερα από άσκηση νόμιμου δικαιώματος του Κ. Δραγάτη με κατάθεση αιτήματος προς το Δήμο Πάρου να του δοθούν τα στοιχεία της επιστολής της πολίτη που φερόταν να τον κατηγορεί δημόσια, ο δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης εξέδωσε πλαστό έγγραφο απάντησης στο αίτημα του Κ. Δραγάτη, παραδίδοντας του πλαστό αντίγραφο, της πλαστής επιστολής που είχε κατασκευάσει ο ίδιος…

(κάντε κλικ πατώντας τα δύο αρχεία που ακολουθούν για να διαβάσετε τις αποδείξεις: ΤΑ_ΝΕΑ_191013ΣΕΛΙΔΑ_1_ΤΑ_ΕΓΓΡΑΦΑ σε πιο καλή ανάλυση)

Β) Ο δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης δεν μπορεί να διαφύγει έκτοτε από την κατηγορία του πλαστογράφου, γιατί πιάστηκε στα πράσα να πλαστογραφεί.
Για να «θολώσει» τα νερά όμως, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί επαγγελματική διαφορά του Κ. Δραγάτη με πρώην πελάτισσα του, που διαρκεί με δικαστική αντιπαράθεση στην Αθήνα τα τελευταία 5 χρόνια.
Έτσι, ο δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης με ανακοίνωση που δημοσίευσε σήμερα (18|12), χρησιμοποίησε αποκομμένα και αποσπασματικά σκέλος της ιδιωτικής δικαστικής διαμάχης που έχει ο Κ. Δραγάτης με πελάτισσα του τα τελευταία 5 χρόνια.
ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ότι ο Κ. Δραγάτης δεν είναι μέχρι σήμερα εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού της Πάρου, ότι δεν διαχειρίζεται τις σφραγίδες του Δήμου Πάρου. Από την όποια δράση του στην ιδιωτική του, επαγγελματική αντιπαράθεση, δεν παράγεται αντίκτυπος για το Δήμο Πάρου και τους πολίτες του.

Άνθρακες ο «Θησαυρός»

ΩΣΤΟΣΟ, επειδή ο Κ. Δραγάτης δεν έχει να κρύψει ΤΙΠΟΤΑ, και δεν φοβάται ΚΑΝΕΝΑΝ, πόσο μάλλον αν πρόκειται για ανθρώπους σαν αυτούς που τον κατηγορούν, σχετικά με την υπόθεση, παραθέτει δημόσια τα εξής:
α) Ο δήμαρχος Πάρου στην ανακοίνωση του δεν αναφέρει ότι υπάρχει απόφαση δικαστηρίου Αθήνας με διαταγή πληρωμής εναντίον της πελάτισσας (εμπόρου Αθήνας) που ισχυρίσθηκε εκ των υστέρων ότι πλαστογραφήθηκε το τιμολόγιο για την παραγωγή των εντύπων που, αφού τα παρέλαβε, δεν θέλησε να τα πληρώσει πέραν του μισού της αξίας τους, δίκην σκόντου επί μετρητών, κάτι που δεν δέχτηκε ο Κ. Δραγάτης για λόγους επαγγελματικής αξιοπρέπειας,
β) Εκκρεμεί αγωγή εις βάρος της με απαίτηση εξόφλησης της οφειλής της,
γ) Το δικαστήριο που εξέδωσε τη συγκεκριμένη απόφαση δίκασε τον Κ. Δραγάτη ουσιαστικά ερήμην του. Συγκεκριμένα, δικηγόρος Πάρου που δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού επί 5 χρόνια εξελίσσεται στην Αθήνα, ανέλαβε την υποχρέωση μόνο να ζητήσει αναβολή στο πρωτοείσακτο αίτημα της αντιδίκου του Κ. Δραγάτη περί δήθεν πλαστογραφίας.
Το μεταβατικό με σύνθεση από τη Σύρο δικαστήριο, για λόγους που μέχρι σήμερα μας ήταν άγνωστοι και αδικαιολόγητοι, δεν δέχτηκε το αίτημα αναβολής που προβλήθηκε το οποίο αφορούσε ανάγκη του Κ. Δραγάτη να βρίσκεται στην Αθήνα για προειλημμένη υποχρέωση που είχε σχέση με το παιδί του.
Έτσι, καταδίκασε ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ και όχι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ τον Κ. Δραγάτη, ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα ούτε να παρευρεθεί αυτοπροσώπως, ούτε να καταθέσει έγγραφα, ούτε να εισφέρει μαρτυρίες.
δ) Σημειώνουμε παρόλα αυτά, ότι όπως καταλαβαίνει ο καθένας, μόνο ο Κ. Δραγάτης έχει ζημιωθεί μέχρι στιγμής από αυτή την αντιπαράθεση, αφού έχει τυπώσει έντυπα τα οποία δεν έχει πληρωθεί.
Ούτε η πρώην πελάτισσα του έχει πληρώσει τίποτε προς το παρόν, ούτε το δημόσιο έχει ζημιωθεί, ούτε και δύναται να ζημιωθεί ποτέ από μία τέτοια διαφορά, όπως και να καταλήξει.

ΓΑΜΑ) Όπως λέμε γάμα τα …
ΝΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και γκάφες

Ο δήμαρχος Πάρου Χρ. Βλαχογιάννης προβαίνοντας στην σημερινή ενέργεια, να χρησιμοποιήσει ιδιωτική υπόθεση του πολίτη – δημοσιογράφου Κ. Δραγάτη παραποιημένη, μόνο και μόνο για να αντιδράσει στη δικαιολογημένη κριτική, υπέπεσε σε νέους βούρκους:
Συγκεκριμένα:
1)
Αποτελεί μοναδικού προτύπου ανεντιμότητα να χρησιμοποιεί πολιτικός, ιδιωτική υπόθεση πολιτικού επικριτή του και μάλιστα, αποσπασματικά και παραποιημένα, επειδή δεν έχει τρόπο να δικαιολογηθεί για πλαστογραφία που ο ίδιος διέπραξε καταχρώμενος τη δημόσια εξουσία που κατέχει.
2) ΚΑΙ το ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ: Η σημερινή επαίσχυντη πράξη του Χρ. Βλαχογιάννη αποτελεί μεγάλη γκάφα εκ μέρους του. Στην κατηγορία του Κ. Δραγάτη ότι εγκλημάτησε κατά συρροή πλαστογραφώντας για δημόσιες υποθέσεις του Δήμου Πάρου, στην ουσία απάντησε: «ΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑ,
μόνο που είναι πλαστογράφος και ο επικριτής μου, σε ιδιωτική του υπόθεση που δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμη».

Έτσι, μετά τα παραπάνω, έχουμε ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:
1ον)
Έχουμε έναν δήμαρχο που χειρίζεται δημόσια χρήματα και δημόσιες υποθέσεις να αποδέχεται – εμμέσως πλην σαφώς – ότι είναι πλαστογράφος …
2ον)
και από την άλλη, έχουμε έναν ιδιώτηεκδότη που δεν αποδέχεται ότι είναι πλαστογράφος γι’ αυτό και αμέσως μετά την καταδίκη του με τις συνθήκες που περιγράψαμε, άσκησε έφεση για να δικαιωθεί.  
Τα συμπεράσματα στους πολίτες Πάρου που ψηφίζουν…

Υ.Γ1: Ελπίζουμε να καταλαβαίνουν οι «συνοδοιπόροι» του Χρ. Βλαχογιάννη ποιον ασκό του Αιόλου άνοιξε σήμερα ο «εκλεκτός» τους – με δική του ευθύνη – για όλων τις ιδιωτικές υποθέσεις, επί όλης τους της ζωής, καθώς και των οικείων τους.
Υ.Γ2: Ασφαλώς, και στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί, πόσο μάλλον, αν ο κρεμασμένος είναι δήμαρχος και «αυτόχειρας»!

20131115-161657.jpg